Bataia de rupta din RAI

  Bataia e rupta din rai. Raiul carabinierilor“«Curva românca, îmi spuneau politistii în timp ce ma trageau pe scari. O sa-ti facem documente pe decret si o sa te expulzam imediat din Italia. Asa o sa patiti toti românii. M-au prins de mâini si ma dadeau de toti peretii când urcam treptele. Au tras de mine, asa, doua etaje. Ma împingeau sa merg dup? ei. Ma strângeau de brate cu mâinile de parca aveau menghini. Eu strigam la colegii lor de pe margine sa ma scape, dar ei se uitau si râdeau. Plângeam si tipam sa ma lase, dar degeaba. Când am ajuns sus, la ei în birou, nu-mi mai puteam misca bratele. Le-am cerut un pahar de apa pentru ca mi s-a facut rau, dar nu mi-au dat un ceai decât dupa ce a venit unul dintre sefii lor. Am vomitat imediat”, si-a amintit, cu lacrimi în ochi, la Consulatul românesc din Torino, Nina P., de 35 de ani, din Bacau”. (Sursa: mediafax)

  In fine, nu o cheama Nina, o cheama Ilinca. Nina ii spuneau cunoscutii. Nu e chiar din Bacau, e dintr-o comuna din judetul Bacau.

  Oricum, italienii mananca rahat, femeia nu a vrut sa se sustraga interogatoriului, asa cum sustin acum politistii, ci a fost agresata fara motiv chiar la coborarea din masina politiei.

  Prima lovitura a luat-o pe la spate: o karata de politai italian in timp ce femeia isi lua poseta din masina. Politistul a vrut, probabil, sa arate cum trebuie sa te porti cu o femeie.

  In fine… reactia autoritatilor? Da, o gluma buna…

  Apropo, tot la Torino s-a inatmplat si episodul cu actrita Laura Vasiliu…