Apropo de alegeri

1
25

Ca mai sunt cateva zile pana la Marea Lehamite. Eu zic sa mai taca din gura toti aia care zic ca se duc sa reprezinte Romania in Parlamentul European.

Nu, nenicule, cum am mai zis, acolo nu te duci sa reprezinti Romanica, acolo te duci sa votezi cuminte cum spune grupul parlamentar din care faci parte.

Exemplul cel mai elocvent l-a dat chiar PD-ul in urma cu cateva zile, la votul rezolutiei cu privire la decretul de expulzare italian.

Pentru ca popularii din Parlamentul European au hotarat sa-l sprijine pe Frattini si sa voteze impotriva rezolutiei, PD trebuia sa voteze la fel, deci, impotriva Romaniei.

Ei au rezolvat problema preferand sa nu voteze si sa iasa din sala in momentul votului.

Si n-am vazut nici o emisiune speciala pe tema asta pe Realitatea…

1 COMENTARIU

  1. De asta zic ca cea mai buna idee e sa votezi fie cu PDul (popularii), fie cu PSDul (socialistii). Macar astia intra in cele mai puternice grupuri din PE.

    PS. Cea mai mare greseala a PNLului a fost ca nu s-a asociat popularilor europeni. Erau mult mai bine cotati decat PDul si monopolizau practic piata politicii de dreapta, obligandu-l pe Basescu sa intre fortat sub papucul PSD. Au preferat in schimb sa se arunce in bratele unor neica-nimeni, doar pentru ca purtau acelasi nume.