Nedumerire

Eu nu inteleg rostul unei emsiuni pe un post TV local in care, de exemplu, dimineata, ti se prezinta revista presei ziarelor de ieri.

Stiu ca e in reluare, emisiunea fiind transmisa prima data seara precedenta. Insa, daca ma uit la Cazan sau la Mircea Badea si va d ziarele nationale de azi, de ce sa ma uit dincolo sa vad ziarele nationale de ieri?

Si mai am o problema: il invata cineva pe baiatul asta sa citeasca?

Ca, sincer, nu-mi place sa faca misto de ziarul la care lucrez doar pentru ca nu a citit el bine niste date. Ori nu le-a inteles…

A, si nu prea inteleg ce e cu incrancenarea cu care se zburleste la oricine il critica. Chiar daca discutia este una privata…

2 COMENTARII

  1. Stiti faza aia cu “ignore” de pe Mess? Da’ pe aia cu “critica si ajungi celebru”? Altfel spus, Razvan Bibire si Alexandru Herman, baiatu’ (nu stiu cum il cheama) critica pe cei mai tari ca sa se se opreasca lumea putin din mersul ei, sa se uite putin in jos, la picioare, la chestia aia mica ce miirie si sa intrebe: “Who the fuck is ãsta?”. Asa ca, baieti, deja un astfel de post e prea mult, dati “ignore” si asteptati sa creasca (o sa dureze) si mai vorbim. Bineinteles ca faza e penibila, da’ asta e treaba producatorilor. Helloo! Stiri de ieri mestecate azi? No thanks! In rest, emisiunea, ca in search pentru lucruri interesante am dat de asta micu’, e buna de urmarit, totusi. Eu as incadra-o la “divertisment”, atit timp cit baiatu’ asta (nu stiu cum il cheama) nu capata nitica experienta pt un “dosar de presa”.