Nistor intra in silenzio stampa

  Liderul PD Bacau, vasile Nistor, a decis sa nu mai vorbeasca nici el si nici politicienii PD cu jurnalistii de la Informatia Bacaului si Ziarul de Bacau.

  Motivul ni-l spune Monitorul:

  Partidul Democrat a hotarat, incepand de astazi, sa intrerupa orice fel de legatura cu Ziarul de Bacau si Informatia Bacaului. “Niciun reprezentant al democratilor nu va mai raspunde la intrebarile ziaristilor de la cele doua cotidiene. Nu mi-as fi dorit sa ingreunez munca unor jurnalisti onesti, insa patronatele ce vegheaza asupra destinelor Ziarului de Bacau si Informatiei Bacaului au incalcat orice limita. Mi s-au pus in gura minciuni penibile, mi s-au interpretat unele afirmatii intr-un registru grotesc si grobian. Partidul Democrat a castigat alegerile in Bacau. Nu avem niciun motiv pentru care sa incheiem aliante preelectorale, electorale sau politice cu nimeni. Ceea ce primarul nu intelege e ca avem capacitatea de a ne stabili singuri agenda electorala, cele 30 de procente obtinute pe 25 noiembrie fiind cat se poate de elocvente asupra puterii de care dispunem”, ne-a spus liderul democratilor, Vasile Nistor.

  Supararea lui Nistor ar trebui redirectionata catre propria sa gura, care a vorbit iar fara sa ceara voie.

  Nu zic nimic de Informatia, dar in Ziarul de Bacau am scris ce a spus: ca pentru turul doi nu exclude aliante cu nici o forta politica. Aici chiar am discutat inclusiv de Sechelariu si Nistor nu a zis ca nu ar face.

  Iar daca vrea sa se imbete cu apa rece si sa considere ca rezultatul la europarlamentare va fi copiat la alegerile locale, nu are decat.

  3 COMENTARII