39 COMENTARII

  1. Curios dar politisti pe care i-am chemat sa rezolve problema cu alarma “dementa”, tot de la sectia doi erau. Sigur va spun ca nu au reactionat deloc asa ca in clipul de fata. Nici macar nu au coborat din masina sa vada despre ce este vorba. Au tras concluzii, fara sa verifice, ca-i masina de firma si nu au pe cine amendeze. Sa nu mai spun ca au FUGIT cand am aparut cu camera de filmat. Poate doar astia din clip sunt curajosi. Totusi, dupa cum alergau, nu pareau familiarizati cu stilul sportiv. In concluzie: nu chemati Politia daca nu ati prins si legat faptasul.
    Multa bucurie,
    Augustin Mihaila

    P.S. Nu am inteles care era subiectul in scenariul asta. Nu mai ai voie sa scoti bani de la bancomate? Chiar ti-o iei pe cocoasa daca vrei sa scoti bani? Ce infractiune facuse ala de au venit doua masini de politie dupa el(cu acelasi numar de inmatriculare!!!)?

  2. da, dupa unii, stil clasic de gica contra roman, nimic nu-i bun. nu conteaza ca se incearca si altceva, ca in Bc pana la urma nici cameramanii sau oamenii de montaj n-au avut unde sa creasca, unde la alfa, la euro? mi-e greata de cei care toata viata doar au criticat ca niste babe troglodite. gheorghe pare un caz de frustat tipic si pare a fi heteronimul cuiva din presa de prin acest blog

  3. il cunosc personal pe scenarist (art director) stiu in ce conditii s-a filmat,
    intr-o ora filmarea si in 3 ore montajul. + schimb de locatie si improvizat scenariul pe loc la locul respectiv.
    are academie in domeniu si nu se poate compara nici-pe-departe cu cei care al critica.
    Stati departe!
    Sarbatori fericite !

  4. Sunt obligat sa revin.
    Filmul este realizat exemplar din toate punctele de vedere. Cadre ingenioase, luate ca la carte. Un clip de acest gen, rar gasesti prin televiziunile din zona moldovei. Oameni ca acesti realizatori mai rar gasim in Bacau sau in Romania. Hai sa-i incurajam si sa le aratam ca suntem alaturi de ei. Eu am inceput prin a posta la acest link http://www.trilulilu.ro/augustin2020/07cc2623f051f3
    urarile si multumirile primite din partea realizatorului, Ciprian Stelian. Va rog respectuos sa faceti comentarii doar daca va pricepeti sau aveti ceva pozitiv de spus in legatura cu acest clip. Astept si alte clipuri de la echipa acestei televiziuni locale care are ca angajati doar profesionisti de marca.
    Multa bucurie,
    Augustin Mihaila

    P.S. Oare devin penibil?

  5. Pt. Augustin: fii linistit, vor mai urma.
    Pt. Gheorghe: de ce nu faci tu un clip mai bun? Doar carcoteli… ARATA tu ca faci mai bun decat ei!
    Asta-i ca la fotbal: fiecare este un mare specialist. In tribune, acasa in fotoliu… Dar ma intreb: daca ar fi fost respectivul in teren…?
    Asa ca fratilor, lasati carcotelile si DOVEDITI ca sunteti mai buni!

  6. Daca nu-mi place o ciorba, nu inseamna ca trebuie sa fac eu alta, mai buna. Nu-mi place si gata. Pe cale de consecinta, daca nu-mi place un film, nu inseamna ca trebuie sa prestez personal unul. O televiziune se supune obligatoriu criticilor publicului. Daca nu vreti asta, faceti-o la voi in garsoniera, cu jaluzelele trase, lumina stinsa, microfonul oprit si telefoanele pe vibratie.

  7. Urmaresc de jumate de ora o emisiune in care unu’ filmeaza din mashina cum se plimba el seara prin Bacau.Sincer,asa ceva era bun doar de postat pe Youtube in cel mai rau caz…Chipurile vrea sa reliefeze cat de dificil e traficul in Bacau.Da chiar crezi ca trebuie o juma de ora,sa ne dam seama ca e dificil traficul..?serios,revenitzi–va fratzilor,maturizatzi-va,datzi ceva demn de urmarit…A.., ca sa nu uit..fundalul muzical e frumos…pe bune..!O filmare din asta pot face si eu acasa,adaug o piesa pe fundal…si gata,am facut un material de emisiune…!Am recunoscut piesa de pe fundal..E Mozart…!

  8. Insist.
    Va rog sa va masurati cuvintele cand vorbiti despre aceasta productie. Realizatorul este unul din cei mai buni pe care ii are aceasta tara. Eu propun sa organizam un miting prin care sa sensibilizam opinia publica fata de nedreptatile ce i se fac acestui realizator minunat. De ce trebuie sa dam cu pietre daca nu ne pricepem. Hai sa vedem si partea buna a lucrurilor. Omul deschide cu aceasta ocazie o poarta spre realizari marete in cinematografie. Poate el este cel care a inventat rola de film. Poate de anul viitor nu se vor mai decerna premiile OSCAR pentru ca nu ar mai avea sens. Cine sa se mai ridice la inaltimea acestei geniale lucrari de arta? Cine poate sa-l egaleze?

    Va rog sa va ganditi de doua ori inainte de a scrie ceva. Prima data dupa ce vedeti aici( http://www.youtube.com/index?&session=hqhgMjioICTRJkXhHsxOEDU6OLj1REy2W9aGNhpDt3Zv6Xm0UbclcN5Lqt6egphXVlI-WRI1RDo3xAOtyKKWUidRr8gatl6Lsg98Hyfnmvsh5nIW-6ZHJsf1zadn42wGl2l6ECcNg6uYUJoNTpmiMKqnwMmlhyRVncJsGesWN-eMTnTYPRnUIsSpmuIEGPb62WH1SPlN9F2PtWeTSZxkKF4alpaZHnfGQBPUGH-SpM0n3YM5yHD3RPiunmj0mCIjQzGH9VkLN9dWIL2S5RZgiaQURg4Ktcs0L6BNGt4_9Is= )
    iar a doua oara dupa ce vedeti aici( http://www.youtube.com/watch?v=uiXekxLBRaM&feature=related )

    Multa bucurie,
    Augustin Mihaila
    actor si realizator de productii TV

  9. >
    >
    >
    Pentru Ciprian Stelian. Promit ca-i ultima postare la acest subiect.

    Bune, rele, de toate aici poti sa gasesti.
    Ora trece, timpul trece fara rost,
    Un singur lucru-ti spun: aici nu te plictisesti.
    Locul e minunat si te distrezi fara un mare cost.
    Era totul frumos pana mai ieri. Astazi a devenit anost.

    De nu i-ai prins moralei dibacia,
    Citeste sarada plus poezia.

    Multa bucurie,
    Augustin Mihaila
    >
    >
    >

  10. gheorghe tot gheorghe ramane…se vede cat de atent ai fost la mesajul transmis de acest filmulet.era vorba de fapt de doi infractori care au vrut sa sparga un bancomat,iar cei ce au carduri sa fie mai atenti la acesti excroci….asa ca…las-o balta daca nu ai inteles mesajul indiferent ca acele cadre sunt sau nu jalnice…eu oricum felicit echipa ca stiu cum se munceste in televiziune….asa ca gheorghe te sfatuiesc sa mergi cu oile si sa nu mai faci tu pe desteptul ca nu esti….

  11. insa cei de la 1 tv….am sa va spun si voua cate ceva:data viitoare sa fiti putin mai atenti la cadru,decor,lumini…etc….este mai bine sa faceti ceva in mai mult timp decat sa va grabiti cu toate ca a-ti avut o intentie buna!va felicit si succes in continuare….tare mi-ar placea sa prind si eu postul 1 tv..pacat ca sunt prea departe de bacau…