Primele imagini din Arena Mall

Azi diminineata a fost conferinta de presa pentru inaugurarea Arena Mall. Diseara o sa fie un Bal mascat venetian iar de maine se deschide pentru public.

Tot azi dimineata a fost si inaugurarea la G Market. Ma rog, daca se poate numi inaugurare dat fiind pana de curent din zona.

Dupa cum se vede, Mall-ul are si capela, unde se pot oficia casatorii.

Pozele de la Arena Mall:

Arena Mall Bacau Arena Mall Bacau Arena Mall Bacau mall-bacau-4.jpg Arena Mall Bacau mall-bacau-6.jpg Arena Mall Bacau Arena Mall Bacau

25 COMENTARII

  1. Deci sa ma cacati pe el KFC din Bacau..jale frate jale 8 bucatzi ..chiar 8 pun …indiferent daca una are 3cm..mai mare tzapa si chifle care dupa 3 min is ca piatra…mergetzi frate si mancatzi in bucuresti ,iasi…rugatzi pe cineva sa va aduca daca nu ca tot is mai bune dupa cateva ore ..daca va uitatzi pe site la kfc nici nu este trecut bacau:))

  2. ya nu mai comentazti de mall ca e super ,bn ca nu e perfect da lasa ca am vazut eu altele…cat despre kfc este o prostie in orice oras nu numai la noi si SA STIITI CA AIA NU ESTE BISERICA ESTE UN MAGAZIN DE CUMPARAT ARTICOLE BISERICESTI! si nu mai comentatzi fara sa stiti ca va ia gura pe dinaine!sa vedetzi cinemaul ca nici la iasi nu este asa mare si asa bun!inghititi-va cuvintele!si mucles:))