Gogonele de presa

  La telefonul redactiei ne-au sunat mai multi cititori care au apreciat pozitiv acesta initiativa, dar care in acelasi timp si-ar dorii mult mai mult. SURSA

  Ceva scartie. Cum sa apara un articol “de bine” in Desteptarea despre o initiativa a unui liberal bacauan, culmea, si patron de presa, deci concurent?

  In plus Dogaru, caci despre el este vorba este cunoscut ca un cal breaz pentru niste chestii. Daca veti lua colectia Desteptarii din campania electorala din 2004, veti vedea ce se scria despre respectivul.

  Dogaru si-a propus sa-i informeze pe cetatenii din mediul rural in ceea ce priveste atragerea fondurilor europene (inclusiv elaborarea unor proiecte eligibile), gestionarea bugetului local, finantarea unor proiecte din bugetul judetean, posibilitatea atragerii de investitori. Dar nici reportajele si povestile specifice fiecarei localitatI nu sunt omise. Un gest laudabil, deoarece lipsa informatiei este una dintre problemele principale cu care se confrunta atât autoritatile locale cât si locuitorii din mediul rural.

  Iar faza cu telefonul redactiei e prea gogonata. Mai taiati un metru.

  6 COMENTARII

  1. >La telefonul redactiei ne-au sunat mai multi cititori care au apreciat pozitiv >acesta initiativa, dar care in acelasi timp si-ar dorii mult mai mult.

   Fraza asta eu o traduc: idea e f buna… in curand si Desteptarea o va adopta dar “with a twist”: noi ii vom aduce imbunatatiri pentru ca stim ce-si doresc oamenii. Doar ne-au sunat…

   Ceea ce e foarte bine, ca doar nu e patentata idea…