CNA stie?

Oricata ura poti avea pe cineva nu cred ca e normal sa transformi o intreaga emisiune TV intr-un atac la adresa acelei persoane.

Poate Dragos Benea nu o fi chiar usa de biserica, dar un minim bun simt spune ca daca acuzi pe cineva trebuie sa vii cu dovezi, nu cu presupuneri si, mai ales, sa-l lasi sa-si exprime punctul de vedere.

Acum, eu am mai spus o data despre o emisiune ca este in pericol sa intre in discutia CNA si unii de la acel post TV m-au luat in baza ca de unde stiu eu asa ceva. Ulterior s-a dovedit faptul ca am avut dreptate si CNA a emis somatie publica.

Apropo:

1. Constructiile din municipiul Bacau nu tin de Consiliul Judetean, ci de cel local. Daca tu consideri ca se construieste haoric in oras, de vina nu poate fi decat Primaria 🙂

2.

7 COMENTARII

  1. Da de unde….se poarta si la case mai mari ca televiziunile sa-si fixeze un target si sa bata in el pana se plictisesc sau pana apare ceva mai…”elodios” :))
    Problema cu oamenii de televiziune e de fapt problema de care sufera toata lumea in Romania…”Mamaaa…mi-e foame!!!” Atat de foame incat nu mai conteaza daca produsul e de calitate…trebuie vandut. Si mai e si acel “dog-eat-dog” care e mai mereu prost inteles (nu ca intre televiziunile bacauane ar putea vreodata exista o competitie in adevaratul sens al cuvantului…astea sunt jucarii).