Amenintari

  Cei de la 1 TV mi-au solicitat intr-un mod imperativ sa sterg clipurile video cu secvente din emisiunile lor. Poate daca o spuneau pe un ton mai frumos, ma mai gandeam. Dar mi s-a spus la modul smecheresc ceva de genul “ce facem, trimitem adresa oficiala la firma de hosting sau stergi videoclipurile?”.

  Amenintarile nu-mi plac de nici o culoare. Mai mult, ma irita.

  Ce sa spun… Cazul e de competenta Curtii Districtuale New York, acolo unde se afla ampasat serverul pe care este site-ul. Mergem acolo si ne judecam.

  18 COMENTARII

  1. Da, Gheorghe, asa e, niste cozi de topor sunt… La concurenta cu ziaristul deja pensionar la 35-40 de ani, frustrat si evacuat de peste tot, si din viata, care se straduieste, inainte sa moara definitiv profesional, sa demonstreze lumii ca slanina de sub gusa lui mai are calitate… Totusi, o varsta atat de frageda, si sa fii deja un ratat. Sa stie si lumea, sa stii si tu, si sa te minti dimineata, la cafea la doamna Dana, ca totusi mai esti ceva, acolo, macar o taratoare… ca firele tale albe, cate sunt, nu reprezinta argumente ale ratarii care iti e stampilata pe frunte, ci tot atatea sperante ca nu merita sa te sinucizi. Sa fii tolerat de ziaristi, care se feresc pentru ca puti, sa fii adulmecat ca un hoit, de politicieni, poate sa mai stoarca din tine o ultima umilinta… Hmmm… Gheorghe… Sa fii analist si lumea, cand te vede, sa vada doar un orificiu, unde stau, putrede, semnele esecului in viata. Particulare, doar ale tale. A, bineinteles ca astia de la 1TV sunt penali.

  2. gheorghe numele tau e ratare. la cat creier ai de unde sa poti produce si tu altceva? dar totusi, de unde atata rautate nu inteleg? parca e prea mult, dobitoci, idioti, etc, ca in fond tu cine ai fi? un ziarist mediocru, ceafa de taur, perseverent in greseala ca orice om lipsit de reale virtuti…ai fost cumva sa te angajezi la astia de la 1 tv si te/au refuzat realizand ei cam cate parale faci? de aici rautatea asta de mahalagioaica?

  3. Mai, oameni buni! Voi pentru cine scrieti aici? Vreti sa va vada sefii ca sinteti activi? Puneti mina pe o sapa, o matura, ceva si prestati cu ele la spatiile verzi. In loc sa ma injurati pe mine, ar trebui sa faceti treaba de calitate, sa va vada lumea ce meseriasi sinteti. Dar asa? Credeti ca n-o sa vina vremea deconturilor? Cine o sa mai finanteze dupa alegeri o gazeta de perete televizata? Nu ajunge ca v-ati umplut de ridicol zilnic, vreti sa va mai si ridicati poalele in cap…
   Si apoi, credeti ca daca-i lingeti chilotzii, actualul stapin o sa va fie recunoscator? O sa o luati in freza tare urit, mai ales pentru ca sinteti niste incompetenti cronici.
   Nu inteleg de ce va luati mai multe pseudonime. Unul ar fi suficient, ca tot aveti spirit de turma.

  4. vremea deconturilor…?! da ce tu reprezinti vreo justitie implacabila, esti adversarul personal al cuiva? Intr-adevar prea multa rautate pui in chestia asta, de parca cineva care lucreaza la un tv ar fi dusmanul tau personal. Mai bine vezi/ti de linsul pe care il practici tu la fituica la care lucrezi, dupa limbile pe care i le-ai dat lui seche. Chiar nu stiu de ce te tot incapatanezi sa arunci cu noroi cand lumea stie cine esti si ce poti. Da tine-o tot asa ca esti amuzant!