Costica Marcu e cu ochii, cit cepele, pe fundul ziaristelor

  Este o obraznica, lipsita de bun simt, si a venit sa isi plimbe fundul prin fata mea in timp ce eu vorbeam ceva foarte important cu domnul Mardare! Daca sintem «meseriasi» trebuie sa ne respectam.

  Este vorba de bunul simt si de politete. Nu mai vorbim de statutul pe care ni-l dau functiile si diferenta de ani de scoala Ii recomand sa fie politicoasa, sa dea dovada de bun simt, ca da dovada de obraznicie si impolitete!

  Asa va credeti voi, toti, ziaristii, buricul pamintului, de ne verificati noua activitatea in comunitate! Eu am multe de facut pentru comunitate. Sint la volan si nu mai pot vorbi la mobil. SURSA

  marcu.jpgFile din intelepciunea consilierului conservator Costica Marcu.

  Asta dupa ce a facut-o proasta pe o ziarista la un eveniment oficial, de fata cu persoane importante din cadrul administratiei locale.

  Nu mai vorbim de statutul pe care ni-l dau functiile si diferenta de ani de scoala.

  Functiile sunt trecatoare, domnu’ consilier. Si a dumneavoastra mai are putin si se termina, ca la cate procente are PC-ul, nu va mai vad consilier local. Cat despre anii de scoala, nu ati avut dumneavoastra vacante cata scoala a facut acea ziarista. Chiar daca e mai tanara.

  6 COMENTARII

  1. marcu a tras cu arcu’ unde toarna anton beton, adica in fundul ziaristei. ce poate sa mai faca si el altceva? cu pitu partidu are ceva procente de marja de eroare deci clar, adio mandat de consilier, el visa ceva viceprimar!!!, in plus costica marcu este penibil in sedintele de consiliu atat prin fondul cat si prin forma interventiilor. vorbeste greu, se balbaie, inclesteaza maxilarele, este postura tipica a unui frustat, a unui fost ofiter carierist, genul care freca soldatii prin unitate, care a iesit la pensie cu o suma fumusica plus nu-s’ ce salarii recompensatorii. stiti genul. EXECARABIL!