Prima ninsoare

8
26

ninsoare.jpg

A dat prima ninsoare si deja circulatia e intr-un haos generalizat. Kristofer stie mai multe.

Eu, ce sa zic, bine ca a nins, bine-ar fi sa se topeasca sau macar sa treaga plugurile pe strazi.

Ai a trecut doar un micro-buldo-excavator, care, dupa ce s-a chinuit sa urce pe trotuar, a impins putin zapada. Asta, dupa ce a culcat gardul viu abia plantat.

Video:

8 COMENTARII

  1. Cred ca problema nu e sa se topeasca zapada pentru ca nimic nu poate fi mai frumos decat un craciun cu zapada…ne-au cam lipsit astea in ultima vreme. Si in conditiile incalzirii climatice din ultima vreme o sa ne cam rugam sa mai vedem zapada.
    Problema tine de nivelul competentei administratiei publice bacauane in ceea ce priveste activitatile de deszapezire si de felul cum inteleg unii angajati ai primariei s ai firmelor contractate de aceasta de a-si face datoria.

  2. alex…si ceilalti… chiar putea face mai mult Primaria. Si chiar e parerea mea asta… In urma experientei de azi , din timpul zilei si serii pe diverse strazi si stradute din oras. Si ce-ati vrea sa scriu ? Ca am patinat de nebun cu masina, doar in imaginatia mea ? Imi trebuie lanturi ca sa ies din parcare, oameni buni, pe strada henri coanda, aeroportului si pe orice alta straduta mai mica din zona. La 8 seara ,de la Scoala 15 pana la Jandarmi am facut – cu masina, FARA NICIO EXAGERARE – 4 minute ! In treapta 1 de viteza, pt ca altfel nu mergea. Distanta de parcurs in mod normal in 30 de secunde. Pentru ca era in rampa si sub zapada era “sticla” !!! Si situatia de dimineata si din timpul zilei nu s-a schimbat nici la ora 22 , cand am ajuns acasa. Ce sa spun ? Ca am vazut mai mult de 1 tractor cu lama pe unde am bantuit azi – prin tot orasul ? Ca ninsoarea a avut proportii apocaliptice si bietul primar si bietii angajati nu au nici o vina ? Sa fim seriosi, a fost o ninosare normala pt luna decembrie. Vorbiti de parca am fi in august, a nins in mod neasteptat si neanuntat si m-a apucat pe mine rautatea fata de bietii gospodari…
    Chiar se putea face mult mai mult, o spun doar in calitate de conducator auto !