Myth Busters de Bacau

alkohol-killer.JPGCativa bacauani au facut-o in week-end pe myth-busters-ii si au testat eficienta unei bauturi energizante numite Alcohol Killer si care, cica, scoate alcoolul din sange si poti conduce dupa aia fara sa-ti fie frica de politai.

La experiment au participat si baietii de la Rutiera, care au venit cu un etilotest.

Faza a fost in felul urmator:

Un tip a luat 50 de tuica si 50 de whiskey. A fost pus sa sufle in etilotest. rezultatul: alcoolemie de 0,48 mg/l alcool in aerul expirat.

Omul “rade” o doza de alkohol killer si, dupa doua minute, se repeta testul: 0,29 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Urmeaza o serie de masuratori, si, pentru a nu va plictisi, o sa fac doar o scala, pornind de la momentul t0, cand s-a baut Killer-ul.

– minutul 12 (la 12 minute dupa Alcohol Killer) – alcoolemie de 0,23

-minutul 22 – alcoolemie de 0,21

-minutul 30 – alocoolemie de 0,16

in acest moment omul mai “rade” un alcohol killer.

-minutul 32 (adica dupa doua minute de la ultimul alcohol killer si la 32 dupa primul) – ALCOOLEMIE ZERO

Dupa circa 20 de minute se mai servesc 100 de whiskey.

-minutul 50 – alcoolemie 4 mg/l – stati ca nu e in coma, ci doar faptul ca aerul din gura omului avea o incarcatura foarte mare de vapori de alcool, doar abia bause.

-minutul 51 – alcoolemie de 3,31

-minutul 53 – 1,33

-minutul 55 – 0,73

-minutul 60 – 0,59

– Inca o doza de Alcohol Killer

-minutul 64 – alcoolemie de 0,55

-minutul 90 – 0,45

-minutul 97 – 0,37

-minutul 100 – 0,37

Cam pe aici s-a incheiat experimentul pentru ca s-a observat ca alcoolemia nu mai scade asa rapid.

Cu toate astea, se observa ca alcoolemia a fost redusa cu succes, de la limita penala spre o simpla amenda.

16 COMENTARII

 1. incurajeaza toate tampieniile pe blogul tau poate/ti postezi si o reclama la killer alcool sau cum s-o fi numind. Daca iti iei totusi banii nu du la pierzanie pe altii. Iti imaginezi toti pustii disperati sa cauta lichidul cu pricina, sa faca, Doamne fereste, vreun accident mortal si apoi sa fie scosi basma curata de minunea prezentata de tine?

 2. da… se vede ca nu stiti prea multe despre. daca cititi despre produs… o sa vedeti ca-i perfect natural. elimina toxinele din sange, si este foarte sanatos. nu are efectul de “salvare” al criminalilor, ci de prevenire a “dezastrelor”. ca doar noi toti, oameni fiind, avem o enorma incredere in noi cum ca alcoolul nu ne afecteaza simturile… si o doza de inconstienta si mai mare…

  bea alcohol killer-ul asta pe langa orice bautura si efectul il vei observa a doua zi. iti vorbesc din experient… bafta!

 3. Cred ca acest “antidot” este mai degraba eficient in cazut cantitatilor mici de alcool consumate si nu cred ca poate face minuni in urma unui chef prelungit asa cum spune L3ST [ acolo ori bei .. ori te duci acasa sa dormi ].

  La 100 ml de whiskey si doua energizante … parca m-as risca .. dar la mai mult ar trebui sa-mi cumpar un etilotest sa-l am mereu cu mine.

 4. JIGUJA este singura baurura naturala si sanatoasa, care care intradevar protejeaza ficatul, detoxifica organismul de alcool si scapa lumea de mahmureala. Esta facuta din extract natural de plante orientale (Korea), fara contraindicatii, fara efecte secundare. Functioneaza 100% si se gaseste deja in comert la Kaufland de anul trecut. Am vazut si prin OMV-uri. Eu si tovarasii mei o folosim deja de anul trecut de fiecare data cand facem chef,.
  Nu bem JIGUJA ca sa putem conduce dupa chef ci bem una la inceput ca sa ne protejam ficatul si una la sfirsit ca sa nu ne doara capul a doua zi.
  Uni beau si linga tarii ca sa stinga cu ceva dar atunci e naspa ca nu prea te mai imbeti si bei mai mult fara sa intri in dispozitia necesara.