Draga nene E.On Gaz

e-on-gaz-1.jpgIti multumesc din suflet ca ai binevoit sa-mi trimiti, in sfarsit factura. Ca, la o adica, puteai sa mi-o aduci chiar de Revelion, dar tu, in imensa ta bunatate, mi-ai adus-o pe 21 decembrie.

Ce daca ea a fost emisa pe 14 decembrie? Asta-i un amanunt fara importanta. Ce daca urmeaza o saptama de vacanta cu casierii si banci inchise? Neimportant. Ai schimbat si programul de incasari de l-ai facut de opt ore numai? Un fleac. Sunt cozi la voi la ghisee? Aiurea, paguba-n ciuperci.

e-on-gaz-2.jpg

3 COMENTARII

  1. Asa-ti mai place sa exagerezi (ca toti ziaristi de altfel). Ma mir ca nu ai auzit inca de plati electronice (cu cadul de exemplu, sau pe Internet) asa ca nu mai conteaza in ce zi anului esti si care este programul de la casierie. Normal, o sa zici ca nu toti au conturi si carduri dar oricum ai destul timp sa platesti factura fara nici o teama de penalitati. Au astia de la Eon Gaz destule pacate dar aici chiar exagerezi si din pacate uni te mai si cred.

  2. Draga “eu”, zi-mi si mie cum platesti electronic sau in alt mod fara factura? Daca imi spui cum, eu sunt gata sa recunosc public faptul ca am exagerat. Dar nu cred ca poti.

    Si sa recapitulam datele putin: Factura e emisa pe 14.12. Dar imi vine vineri, 20.12. E scadenta pe 29.12. Sambata si duminica – 21, respectiv, 22, nu se pune problema sa fie achitata. Luni, 24 poate fi cea mai buna solutie. Pentru ca 25 si 26, eventual, 27 sunt libere. Mai e 28 disponibila si 29 care e vineri, cu program scurt.