Unii o au mica

Mi-i si imaginez pe unii scurgandu-se pe coridoarele redactiilor lor si, intr-o pauza de tigara, laudandu-se la colegi: “Ba, ce i-am tras-o lu’ Bibire pe blog azi noapte. Praf l-am facut. Pulbere. A ramas fara cuvinte de nu mai stia ce sa scrie”.

Mergand mai departe cu exercitiul de imaginatie, imi place sa cred ca s-ar putea gasi altcineva care sa-l intrebe pe respectivul: “Da’ cum te-ai semnat?”.

La care raspunsul ar fi: “Da’ nu m-am semnat cu numele meu, am dat-o anonima…”

Anonima sau sub un nick de imprumut.

E plin net-ul de oameni cu putza prea mica pentru a avea curajul sa-si asume responsabilitatea pentru ideile lor. Unii au facut si partie pe aici si-si exhiba neuronii singuratici prin zona.

Scumpilor, daca nu aveti curajul sa va semnati, macar aveti bunul simt si evacuati zona sau macar faceti ciocul mic si ramaneti in cuibul vostru caldut.

11 COMENTARII

  1. Pentru Razvan,
    Eu am tras acest semnal pe blogul tau inca de acum o luna. Vad ca abia acum te sesizezi. E bine mai tarziu decat niciodata. Eu am avut nevoie de mult timp sa-mi dau seama ca sub numele de “CODRIN” se afla Codrin Pop, sub SILF se afla Ionut Avram si exemplele pot continua. Daca gresesc astept sa fiu corectat. Nu cred ca trebuie sa spunem ca cei care se semneaza anonim o au mica. Pentru ca sunt si “doamne” si “domnisoare” care isi dau cu parerea. Din respect pentru ele nu am sa dezvalui numele lor. Saptamana asta am primit de la cineva un program de geolocalizare a userilor de pe forumuri. Am avut mari surprize sa vad ca persoane care ma “scuipau” pe acest forum sunt “oameni” pe care nu-i cunosc si nu am avut nicio tangenta cu ei. Altii insa imi erau “prieteni” sau “cunostinte”. Din acest motiv nu sfatuiesc pe nimeni sa caute cine se afla sub acele “porecle”.
    Multa Bucurie,
    Augustin Mihaila.
    Fie ca in noul an sa te intalnesti cu tine cel nou si sa te bucuri de intalnire. Sarbatori fericite!

  2. dintre sute de catarge, adica dintre sute de bloguri, vizitate mai mult sau mai putin intamplator,este greu sa stai sa faci conferinte despre subiectele dezbatute. Iti exprimi parerea daca te intereseaza si mergi mai departe. Iar chestia cu nick/ul are pana la urma rolul ei. Imi vine acum in minte confesorul de la catolici. Anonimatul face mai usoara comunicarea. Chiar daca uneori acest anonimat este folosit pt refulari. Daca s/ar face un experiment si s/ar interzice nick/urile de aiurea am avea poate surpriza sa constatam, cat de putini ar mai comenta ceva. Poate fi si trist dar, atunci cand sunt pastrate regulile bunului simt, este cel putin interesant. PS> De cate ori ai avut/o tu mica razvane, si o mai ai inca…