Ciocnirea titanilor

Noul PDL Bacau are o problema. Se cheama Nistor si, oficial, e seful partidului. Pentru ca a avut grija sa nu faca nimic in partid de ani buni de zile (in afara de a da cu ierbicid la toti potentialii concurenti la sefie), nu are a se teme de nimic. Cine nu munceste nu greseste, nu?

Pana la un punct. Punctul la care PD absoarbe prin fuziune PLD si formeaza PDL. Bine, dupa cum s-a exprimat cineva, e mai mult coliziune decat fuziune. Cert este ca seful PDL Bacau are acum o problema cat China: cum rezista pe functie fara sa faca nimic pentru partid?

Mai ales ca a fost chemat impreuna cu alti 10 sefi de cuib judetean chiar in fata lui El Lider Maximo sa dea socoteala pentru lipsa de activitate. Si pus sa candideze la Primarie. Fortat.

Din doua una: ori candideaza si pierde spectaculos, dupa care isi ia adio de la sefie si chiar de la niste afaceri, ori nu candideaza si recunoaste ca este extrem de slab, deci pierde sefia si restul… In ambele variante iese rau.

Solutia este sa forteze Bucurestiul sa numeasca alt candidat la Primarie. Care daca va castiga, bine, iar daca nu, iar bine.

Ramanem pe receptie pentru ca persoana pe care vrea sa o arunce in cursa este chiar ex-liderul PLD, Ioan Chiriac. Care a venit cu o echipa mai mult decat hotarata sa puna piciorul in prag in partid si care nu prea e invatata cu jugul…

Anul 2008 se anunta mai interesant decat parea…

2 COMENTARII

  1. Daca ar disparea fosilele ca nistor din partide altfel ar merge tara.Fosilele ca nistor si puiutii lor ca miroseanu vezi draganuta
    si puiutul lui cucuian trag tara inapoi.Sa i vedem cit mai curind la lada de gunoi a istoriei.Daca nu ar fi basescu partidul democrat nu ar avea nici1,5 la suta.