Fasole cu ciolan afumat

    Cu riscul de a-l enerva din nou pe “amicul” de la TV, o sa pun acum niste poze cu fasolea cu ciolan afumat pe care am facut-o azi. Evident, ca in perioada asta toata lumea este satula pana peste cap de carnuri si carnataraie, asa ca o fasole cu ciolan afumat e cum nu se poate de binevenita sa mai varieze putin felurile de mancare.

    Cat despre vinul din poza, ala era ca sa-mi fac putin curaj…

    fasole-ciolan-1.jpgfasole-ciolan-2.jpg

    fasole-ciolan-3.jpg

    19 COMENTARII

    1. “toata lumea este satula pana peste cap de carnuri si carnataraie, asa ca o fasole cu ciolan afumat …”… imi cer scuze pentru ignoranta… dar ai scris despre ciolanul ala…de parca ar fi cine stie ce leguma… ori un fruct… 🙂 … dupa stiinta mea – si, daca ma insel, iertata fie-mi ignoranta, va rofg inca o data – ciolanul de porc… fie el si afumat… provine de la un porc. Care porc nu e leguma, dupa ultimele statistici si informatii din domeniu. Adica a fost viu candva. Dar… na… in fine, fiecare poate sa creada ce vrea despre mancarea lui. Poffta mare si ma bucur ca ai mai scapat de carnuri si mancaruri grele…si ai trecut la ceva “light”. LOL. Un an nou cu bucurii ! Tuturor, de fapt. 🙂

    2. Marius… de-acu te pricepi chiar la toate… si la ce scriu eu aici… hm. Vorbeam cu Razvan.
      Floriiin… carnea de porc de la supermarket..sigur… aia de la supermarketuri or face rost de carne de porc de la serele Codlea… Bai, ce va aparati viciile, Doamne… 🙂 Si tineti unii cu altii, asta-i mai grav.
      Stefana…nu te lasa corupta. Incepe anul fara ciolane si chestii de-astea … Of, maine o sa fie criza de ciolane in oras, ca va faceti toti… afumati-ne…. au trecut sarbatorile, treceti la munca, nu mai stati la ciolan.

    3. Codrin, adica ciolanul e bun numai pentru politicieni? Macar o data pe an sa ne bucuram si noi de el… 😛 Hai, pa, ca am o foame de lup si ma asteapta o portie de ciolan cu fasole. Sau invers. Pentru maine am programat un rasol cu hrean si mamaligutza. Nu e cine stie ce complicat, dar merge. Ramane sa ma gandesc ce sa fac cu costita afumata care-si asteapta randul. Ciorba nu, ca inca nu am terminat ciorba de afumatura…

    4. nu mai comentez nimic, e clar… Problema e ca ti-ai facut adepti si tare mi-e ca o sa apara o secta… a ciolanului cu fasole… 🙂 Florin ar fi Mare Maestru de Ceremonii. Iar Stefana… ceva pe-acolo…Mare Preoteasa.
      Of, cum va abateti voi de la calea cea dreapta…
      O sa va reclam la ecologisti !!! Pentru ca distrugeti stratul de ozon cu aburii de la ciolan.

    5. Razvane, din cauza ta am umblat tot orasul dupa un restaurant deschis in care sa gasesc mancare de fasole. Nu pentru mine ci pentru nevasta-mea. Pentru ca nu am gasit, m-a pus sa o duc la maica-sa acasa la vreo 80 de km distanta pentru a manca fasole. Iar eu ce era sa fac, am dus-o si am si adus-o. Pai e frumos asa? Pe viitor sa nu mai postezi imagini cu mancare daca nu ai pentru toata lumea.
      Multa bucurie,
      Augustin Mihaila
      Fie ca in noul an sa te intalnesti cu tine cel nou si sa te bucuri de intalnire.