Strategie de marketing

    13
    21

    rovinieta.jpgMinisterul Transporturior merita un premiu. Nu pentru ministrul pe care-l are in frunte ci pentru modul in care a reusit sa fraiereasca mii de romani la finele anului trecut, facandu-i sa plateasca 40 de euro pentru o rovigneta care avea sa devina de la 1 ianuarie doar 28 de euro.

    Cum, nu stiti strategia? Ati uitat cum se calcau romanii sa-si cumpere ca disperatii o rovigneta, cum se anunta ca nu sunt suficiente, ca e criza de vignete?

    Asa se face ca mii de romani au luat cu asalt oficiile postale sau benzinariile Petrom ca sa-si plateasca taxa de folosire a Drumurilor Nationale.

    Pentru o amarata de Dacie s-a platit 40 de euro. De la 1 ianuarie, insa, s-a rezolvat criza de vignete ca prin minune. dar si pretul acestora s-a schimbat. Pentru Dacii, se plateste acum numai 28 de euro.

    Ministerul spune ca nu va da inapoi banii celor care au platit mai mult. Pai de ce sa le dea banii inapoi? Daca-s fraieri si platesc…

    Inca o dovada a faptului ca in Romania daca te grabesti sa platesti la stat esti cel mai mare prost.

    13 COMENTARII

    1. @Arhi
      Singurul cretin de p-aci esti tu. 🙂 Taxele se platesc oriunde in lumea asta, cu stat la coada sau nu. Si p-afara, ai face si nitica parnaie, ca sa le dovedesti cu argumente autoritatilor punctul tau de vedere.
      Nu toata lumea s-a nascut cu stiinta calculatorului ca sa poata sa-si plateasca darile pe internet. Iar in Romania, nu peste tot e posibil. Asa ca unii mai stau si la coada si exact cretinii aia care se inghesuie sa-si plateasca darile ti-au deszapezit tie strada pe care stai. Cu intarziere, e adevarat, dar din banii lor.

      Si cam pe unde ai declarat oficial ca n-ai sa-ti platesti niciodata darile? Prin Monitorul Oficial cumva? Prin vreun ziar? Daca nu trimiti scrisoare la Ministerul de Finante, n-ai ambitie 🙂
      Si ce inseamna ca nu esti tratat ca un cetatean? Ca cetateanul turmentat din Caragiale, sau cum?

      Romanii au frica autoritatilor si prea putini risca probleme cu statul. Din cauza asta se inghesuie sa ia rovinete la pret dublu si sa-si plateasca impozitele. Dar vinovati sunt tot ei. Pentru ca nu fac NIMIC sa schimbe lucrurile.

    2. Oricum taxa asta cica e pentru autostrazi, drumuri expres si nationale, care cica is un pik mai bunute, dar cu celelalte ce facem…,
      Pt. daciile mai vechi rovinieta e mai scumpa ca e categorisita cu norma de poluare non euro
      Paradoxul e ca astia nu au auzit si de Euro 4, ei te taxeaza cu noneuro, euro1 si euro 2. Da eu daca am euro 4 pe masina de ce trebuie sa platesc la fel cu unu care are o masina euro2 si polueaza mai mult ca a mea?

      Vorba la unu de pe la tv: traim in romania si asta ne ocupa tot timpu’

    3. Apropo pt. cei care mai incalca legea din cand in cand: daca nu vreti sa platiti rovinieta, no platiti , ca oricum politia nu te intreaba decat de acte si de asigurare… (aviz amatorilor: e valabila chestiunea doar la automobile)

      Drum bun si fara evenimente la toti !!! (cu sau fara roviniete)

    4. De obicei politistul se uita pe parbriz pentru a vedea daca ai platite taxele la zi. Mie de fiecare data cand sunt oprit, in rarele ocazii, mi se cer: asigurarea, chitanta de la rovinieta, permisul, buletinul si talonul masini. Prescurtat iti formuleaza in felul urmator: actele masini, permisul si buletinul.
      Multa bucurie.
      Augsutin Mihaila

      @ShooorY-d-kKT-
      Ce frumos a fost revelionul in Dublin.