Da’ sursa, ce ati facut cu ea?

846.jpgDesteptarea publica azi pe prima pagina un material referitor la securitatea Aeroportului din Bacau.

Materialul a pornit de la clipul descoperit de mine pe YouTube.

Eu inteleg ca e destul de jenant ca un ziar sa deschida cu un subiect extras de pe un blog, insa, se putea trece peste asta si se putea puncta si sursa acestui subiect. Ca asa e frumos.

Si, apropo, subiectul nu era chiar de deschidere.

3 COMENTARII

 1. De ce te miri Razvane? Eu m-am prins de mult ca o mare parte a ziaristilor din Bacau deschid dimineata pe CONTRASENS pentru a vedea ce stiri le mai dai. Ce tot o tragi atata cu amintirea sursei, cine te crezi?
  In urma cu sapte ani Marius Curucli, enervat de faptul ca i se suflau stiri in exclusivitate a facut o chestie tare de tot. Mergand catre turnul de televiziune s-a intalnit cu o echipa de la Monitorul de Bacau carora le-a spus ca merge sa transmita la TVR imagini cu un avion cazut langa aeroport. Au dat cateva telefoane cei de la Monitorul dar nu au aflat nimic de la aeroport. Dar ca sa nu scape stirea au pus-o pe prima pagina. Au fost singurii care au alarmat un oras cu ceva ce nu se intamplase. Fireste ca nu cazuse niciun avion, dar Marius nu trebuia sa se distreze si el? Doar de asta lucreaza in televiziune, pentru ca nu te plictisesti niciodata.
  Dar continuarea e si mai interesanta, pentru ca oamenii fripti cu ciorba sufla si-n iaurt. Continuare pe care il rog pe Marius sa o scrie. Cea cu Scorpionii Rosii.
  Multa Bucurie,
  Augustin Mihaila

  P.S. E doar o idee vis-a-vis de preluat stiri fara sa specifici sursa.