Pasageri blocati in Aeroport

aeroport-bacau-21.jpg

aeroport-bacau.jpgPasagerii unei curse Bacau-Torino, care era programata sa decoleze joi, 3 ianuarie, de pe Aeroportul Bacau, sunt blocati si la aceasta ora in aerogara deoarece avionul nu a ajuns la Bacau.

Ei au trecut ieri de punctul de imbarcare si nu au mai putut iesi din cladire si nici returna biletele. Pasagerii ghinionisti au petrecut noaptea pe Aeroportul Bacau, fara sa li se oferi, cum presupun ca ar fi fost cazul, cazare la un hotel.

Cursa implicata apartine Blue Air.

La ora 16.30 pasagerii sunt inca pe aeroport. Se preconizeaza ca pe la 19.00 se va intoarce un avion din Italia, care va ateriza la Bacau sio care-i va lua pe cei 165 de pasageri spre Torino. Decolarea e programata pentru ora 20.00.

Foto sus: Liviu Maftei.

2 COMENTARII

  1. Partea cu “fara a li se oferi, cum presupun ca ar fi fost cazul, cazare la un hotel” … inteleg nemultumirea, insa nu inteleg de ce lumea vine nepregatita (macar sufleteste 🙂 ), avand in vedere ca in intreaga Europa au loc intarzieri. Anyway…cand vine vorba de BLUE AIR, nu am injuraturi destule, sunt niste nesimtiti, total incompetenti si total NEPREGATITI pentru astfel de “evenimente”. Este ultima data cand mai “apelez” la serviciile lor de cacao.