Filme de week-end

video.gifPai, in primul rand, dupa ce oficialii Aeroportului au zis ca videoclipul care infatisa aerogara goala este fals si a fost filmat in alta parte doar ca sa compromita Aeroportul International Bacau, autorul clipului a mai pus sase secunde pe YouTube, in care se vede clar ca e punctul de control a bagajelor de la Bacau.

Apropo, Aeroportul Bacau se cheama George Enescu. Teatrul din Bacau se numeste George Bacovia iar biblioteca din Moinesti se numeste Stefan Luchian.

Al doilea film are doua parti si este dedicat cineclubului din Bacau. Puteti vedea secvente video cu Bacaul vechi aici (prima parte) si aici (partea a doua).

Daca mai tineti minte clipul cu pustii de la Margineni care au ciordit o masina si se dadeau huta cu 120 la ora prin sat, trebuie sa-l vedeti si pe asta. Par a fi aceiasi pusti, care cred ca fac drifturi pe strada.

Apropo de drifturi, clientii de la Selgros Bacau au idei. Si le pun in practica chiar in parcarea supermarketului. Video aici.

Pe final sa trecem in revista traditionalul dat cu sacul de nailon pe dealul Magura, focul de artificii de Revelion din Bacau si din Onesti.

Si ca bonus, Ciro De Luca-Vita Mia(Senza Cravatta Etno mix), in spectacolul de Revelion de la Bacau.