Soarece in sticla de bere?

3
36

soarece-bere-1.jpg soarece-bere-2.jpg soarece-bere-3.jpg

Un cetatean s-a prezentat la DSV cu o sticla de bere in care, zice el, a gasit un soarece. Omul spune ca a baut o gura, a vazut ce e inauntru si a inceput sa dea la ratze. Apoi s-a dus la spital.

Poza nu este cea mai spectaculoasa. Se vede cate ceva. Problema este ca nu stiu daca se poate demonstra ca soarecele a fost in sticla inainte de a fi deschisa.

Poate sa-l duca pe ala micu la autopsie sa vada daca avea bere in plamani…

3 COMENTARII

 1. Voi sa il reclam,

  Ma scuzati, hac, adica care va sa zica nu e vina mea stimabililor. Responsabilul,hac, adica nu eu, care va sa zica eu ma aflam sub patul mizerabilului de reclamat, hac, care spre nerusinarea indezirabila si nepricopsita a fiintei sale m-a obligat stimabililor sa ma strecor, numai eu stiu cum, intr-o sticla de bere. Parol.

 2. LOL… no comment. Super comentariul soricelului, ma bucur ca e viu si are umor. Cum era reclama aia ? Prietenii stiu de ce ???!!!
  Chiar. Poate o sti Micky Mouse din sticla de ce a ajuns acolo. Na, s-o fi sinucis. Si a vrut sa fie beat, sa nu simta.
  Razvaaan…unde-s baietii cu Alcohol Killer…ca poate il ajuta pe mouse sa iasa din house…pardon…din sticla. Si sa aiba si alcoolemie zero.
  Da’ nu ar fi o tragedie, sa fi fost soricelul imbuteliat din fabrica… mai sunt bauturi cu tot felul de chestii in ele… viermele din tequila…sau para din tzuica aia faina. Plus visinele din visinata. De ce sa nu avem o bautura romaneasca unica, gen bere cu soricel ? Si oricum…poti sa-i pui cat vrei pe aia de la Heineken, Corona sau Guinness sa imbutelieze soricei in bere…n-o sa reuseasca… pentru ca nu au mintea noastra, a romanilor.
  Hai noroc… cine iese la o bere ? Chitz -hac – chitz.