A inceput vendetta

herman.jpgAlex, seful de la Monitorul de Bacau e facut azi “vedeta” in Informatia Bacaului. Pe ultima pagina, la ceea ce ei cred ca e un pamflet.

Dupa cum se vede, campania electorala a inceput. Numai ca, momentan, se lupta ziaristii intre ei.

Mai, baieti, sefii vostri o sa se impace maine-poimanie, o sa iasa la un spritz sau la o vanatoare impreuna si voi o sa ramaneti cu urmele de la maciuci.

18 COMENTARII

 1. …n-am inteles foarte bine ce scrie acolo, ca nici macar pe site-ul lor nu-s in stare sa scrie citet asa-zisul “pamflet”…
  Asa ca nu ma pot pronunta… oricum..toti sunt invidiosi acum pe Alex, ca a ajuns vedeta… NOT.
  Informatia nu-s aia care au pus o gagica cu picioarele peste cadavrele batranelor de la accidentul de la Margineni, pe prima pagina ?
  Si ar trebui sa le spuna cineva ca se fac de ras cu “pamfletul”. Pamflet nu inseamna o adunatura de poze cu comentarii aiurea cu pretentii de umor… Cel putin asa scrie prin dictionare…

  PAMFLÉT, pamflete, s.n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care scriitorul înfierează anumite tare morale, concepţii politice, aspecte negative ale realităţii sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. pamphlet.
  Sursa: DEX ’98 | Trimisă de valeriu, 3 Feb 2004 |

  PAMFLÉT s. diatribă, (livr.) libel, (înv.) paschil, paschinadă, polojenie. (Un violent ~ împotriva războiului.)
  Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 |

  pamflét s. n., pl. pamfléte
  Sursa: Dicţionar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 |

  PAMFLÉT ~e n. Creaţie publicistică (în proză sau în versuri) de proporţii reduse, cu caracter satiric, în care sunt biciuite aspectele negative din viaţa societăţii. /

 2. Chiar, Razvan !!!! Unde te simti mai ziarist ? Mai cu constiinta impacata… Si io-s curios. 🙂 Uimeste-ma !!! 🙂 Intrebarea e buna si ar trebui pusa tuturor colegilor… daca am raspunde toti sincer…cred ca ar avea mari surprize “publicul”… si nu neaparat placute, asta-i parerea mea de om sincer.
  Alex… incet-incet ajungi erou de benzi desenate… o sa cumpere lumea unele ziare doar ca sa vada ce ai mai facut… ajungi un fel de Pif sau Rahan :)… nu stiu daca i-ai prins… ca esti mai tinerel cu cativa ani. Oricum… imi place cum tratezi situatia. Probabil nici nu e cazul de mai mult.

 3. Ai constiinta impacata atunci cind incerci (si poate chiar reusesti) sa-ti faci treaba cu onestitate. Fiecare dintre noi trebuie sa fim judecati pentru faptele noastre, nu pentru ale patronilor sau colegilor. Toti gresim, dar diferenta o face comportamentul de lunga durata, nu cel de la un moment dat, dintr-o zi sau alta.
  Insinuari ca alea din postarile de mai sus nu dovedesc decit ca, iarasi, ciinele moare de drum lung, iar… ziaristul de grija altuia. Zau asa. Fara suparare.

 4. Eu stiu asta, Florin… si ai dreptate. Am incercat doar sa-l intarat un pic pe Razvan, dar nu am reusit… 🙂
  Problema e ca incep sa apara atacurile la adresa jurnalistilor… din partea ziarelor/institutiilor media…la care lucreaza tot jurnalisti. Si inca suntem relativ departe de alegeri.

 5. Astfel de atacuri sint scrise de niste cozi de topor, ca sa-l citez pe Vadim. Dar timpul le cerne pe toate. Pe de alta parte, e nevoie sa te uiti si cine semneaza articolele de atac. Daca e un nume, iei in seama, daca e un nobody, te amuzi. Fara referire la cazul concret, e la moda ca cineva mic sa-si faca popularitate atacind pe cineva mai mare.
  Cit despre cazul concret, eu cred ca ar trebui sa-si puna reciproc rahat pe clantza.

 6. Eu as avea niste intrebari. Ce dracu’ cauta un drept la replica adresat Monitorului de Bacau in paginile Ziarului de Bacau (pe o pagina speciala, de ai zice ca e reclama de sarbatori), daca tot suntem asa de curati si impacati cu propria constiinta? De ce oare se bate apa in piua pe o bula din Informatia Bacaului, saltata pana la nivel de “vendeta” personala intre nu stiu cine si persoana mea? De ce naiba ma blagosloveste cu injurii cel mai ravnit celibatar din Bacau? Baieti, vorbiti complet inafara subiectului. Nu m-a atacat nimeni, a fost o bula prieteneasca si atat.