Cainele care sparge nucile

Se numeste Rick. E simpatic si are o preferinta pentru nuci. De loc este din Letea Veche si e foarte bun la casa omului, mai ales in preajma sarbatorilo, cand gospodinele pregatesc cozonacii si au nevoie de “mieji” de nuca. Numai ca Rick trebuie dresat sa nu manance si miezul dupa ce sparge coaja. Asta e mai greu.

Apropo, daca scrie cineva ceva, sa atribuie si sursa clipului. Ca daca treci la gazeta drept sursa videoclipului YouTube, nu faceti reclama site-ului, fiti siguri…

4 COMENTARII

  1. Si al meu sparge nuci si mananca miezul. Ce naiba e asa spectaculos? In plus al meu mananca servetele de hartie si ambalaje de hartie, sîmburii de la caise si piersici, imi aduce ziarul de la usa, se pisa pe peluza vecinilor si cand doame cu rotile in sus sforaie mai tare ca mine.

    Care aveti caini acasa stiti ca animalutele astea sunt speciale 🙂

  2. Pisica mea aduce la mine obiectele pe care i le arunc (pixuri sau jucarii de-ale ei, pisicesti)… se cheama “fetching” parca… exact cum fac cainii cu batzul sau mingea.
    Nu ca ar avea legatura cu cainele spargator de nuci… dar ziceam sa ma laud si eu… oricum nu e meritul meu…asa am primit-o, gata educata…
    N-am filme cu ea aducand obiecte…. dar am unul in care mananca boabe de mazare …si unul in care se joaca cu un balon…. Dar nu le pun pe youtube…deoarece nu am acordul matzei.
    E deosebita, s-a scris si in ziar despre ea !!! :)))