7 COMENTARII

 1. Filozofia logicii de otel inox spune asa: daca tara e plina de kko, voi ce sunteti, bai, aia care stati in ea? Fecale?

  M-am saturat de bagpulisti la adresa Ro care numai de critica sunt buni. Toti numai cu “vai de tara de rahat”, “d-aia nu merge nica in tara asta”, “Romania e de kko” si alte chestii filozofice pe aceeasi tema.

  Romania e mai buna decat alte 100 de state. Mergeti si stati in statele alea daca nu va convine ce e in tara. Noi, astia care n-am putut schimba sistemul ne-am carat din tara, dar n-ai sa auzi multi dintre expatriati ca-si critica tara in care s-au nascut desi noi am avea motive ca avem cu ce compara. Voi habar n-aveti dar va pute totul!

  Viitorul Romaniei e mic si negru si din pacate sta in mainile unor oameni care nu s-au spalat pe maini!

 2. siguuur… au plecat aia buni, saracii… si acum se lauda cu faptul ca nu mai critica Romania de la mii de kilometri distanta… cand e afara…romanul devine brusc patriot…si-si aduce aminte numai de cei dragi si de cat de frumoasa e tara asta a noastra… Romania e mai buna decat alte 100 de state…printre care somalia, botswana samd…
  Ne batem cu albania sau bulgaria la multe capitole… iar la coruptie suntem undeva printre primele.
  Si mai bine sa stea viitorul romaniei in cei de care zici…decat in cei care si-au bagat picioarele si au plecat la spalat vase pentru 700 de euro pe luna… ca sa nu mai zic de altii, care stim cu totii ce fac.

 3. Neah…Romania nu e o tara de kko doar pentru ca oamenii n-au putut ajunge la 12 in fata la Eon…ppl go to school, ppl work. Romania nu e o tara de kko doar pentru ca trei sferturi de populatie sufera de puturosenie, 10% de bogatie si restul si-au bagat ceva si-au plecat sa faca bani mai rpd intr-un timp mai scurt :)) . Sa fim seriosi….as plecat oricand daca n-as fi mamoasa…Romania e de kko pentru ca multi oameni nu o pretuiesc de-ajuns. Chiar sunt multi altii care o duc way mai rau ca noi. Kaysha a avut o incercare frumoasa totusi, sunt sigura ca vroia sa spuna ca lipsa de reactie e un motiv pentru care Romania e de kko. Si are dreptate…Exemplul a fost slabut…
  Trei motive pe care le cred a sta la baza “Romania e de kko”: lenea, incompetenta si mandria.

 4. mda…de acord cu tine, Stefana… si oricum.. mai precisa ar fi o exprimare…”mult prea multi din oamenii care traiesc in ro sunt de kko”… ca e ca si cum am zice ca viata e complicata…in timp ce ne-o complicam singuri…sau ne-o complica prostii de toate felurile.
  Iar aia “de afara”… sa va zic o mare noutate… sunt aia “dinauntru” care au plecat in alte parti. Nu-s nici mai buni…nici mai rai… sunt exact la fel. De asta ma enerveaza cate unul care se trezeste sa-i laude pe romanii de afara,cat bine fac ei tarisoarei si cum o mai iubesc…

 5. Tnx Stefana. Lipsa de reactie vroiam sa o scot in evidenta. Si faptul ca suntem toti calare pe situatie numai din vorbe. Cand e sa trecem la fapte… pauza. Si folosesc pluralul pentru ca ma includ… sunt un autentic pui de roman. 🙂
  Ideea marsului de la E.On era buna pentru a demonstra o oaresce coeziune, macar atunci cand ne doare. Ora era prost aleasa, dar punem pariu ca daca era sambata la 12.00 tot nu venea nimeni? Ca, nah, e sambata… zi libera… relax. Romania e de kko pentru ca asa am facut-o noi prin alea trei elemente pe care le enumera Stefana.

 6. care lipsa de reactie?
  esti intr-o grava eroare si iti duci tupeul la nivel de flatulatie.
  consideri ca in ’89 a fost agitatie?
  e f. grav.
  ceea ce s-a intimplat atunci ca fenomen de masa a generat un flux de informatie ce-ti permite tie acum sa-ti arunci casul de la gura pe blogurile internetului.
  miting la E-ON?…ha!ha!ha!
  maine-poimaine facem miting la ragc ca nu ne da apa minerala la teava.
  era de ajuns un simplu telefon si aflai de ce n-ai curent la lampa.
  si era f. normal ca acei ziaristi momiti gratis la miting sa-si fi dat interesul pt. conditia de consumator casnic a fiecaruia. imi scoteam palaria si fularul daca aflam cum imi pot modifica contractul cu EON astfel incat,atunci cind furnizarea de energie are loc in sincope si factura mea la curent sa aiba erectia mult mai mica…imbucurator de mica.
  deci,sa nu confudam evenimente importante din pubertatea noii romanii cu “zelul prea zelos” a unor ziaristi suparati ca le pica mesengerul.
  si pe viitor nu mai bate cu lingura in geam la EON,nu de alta dar faci “kitch ura”.