Razbunarea Elodiei

  5
  15

  Politistul Cioaca, sotul Elodiei, a fost arestat fiind acuzat de faptul ca, nu radeti, a spart parola de la calculatorul nevestei…

  E drept ca si Al Capone a fost arestat si condamnat pentru frauda si nu pentru actiunile mafiote, dar parca analogia este prea trasa de par.

  Oricum, absurdul e la el acasa.

  Dom’ procuror, marturisesc faptul ca odata am fost la o bere cu baietii fara sa stie sotia, careia i-am spus ca merg intr-o documentare. Ce faceti, ma legati pentru fals in declaratii?

  5 COMENTARII

  1. Acu hai s-o luam altfel. Elodia (cine o fi ea) a disparut, ok? Teoretic meseriasii de la politie trebuiau sa ia calculatorul si sa-i puna sigiliu. Asa fac niste baieti destepti, pt ca calculatorul nu mai e de mult prietenul ci tradatorul nostru.

   Ca respectivii au uitat sa faca asta, asta e alta poveste. Iar ca nenea ala a fost asa de fraier incat sa sparga parola desi trebuia sa banuiasca ca politia va fi interesata mai devreme sau mai tarziu de calculator, e de rasul curcilor.

   Deci eu sunt de acord ca l-au arestat pt asta. Poate parea amuzanta faza, dar de fapt e una din putinele faze logice pe care a facut-o politia in cazul asta.