Elena Udrea – lectorat penal?

  elena-udrea.jpeg“Şef de promoţie, sute de ore de studiu, vagoane de cărţi citite, masterat, doctorat, zeci de articole, cărţi şi comunicări ştiinţifice, zeci de ore de seminar şi asistent la cursuri … pentru a deveni lector universitar … şi ce folos?

  Elena Udrea
  le-a şters cu buretele devenind lector universitar în doi timpi şi trei mişcări (politice, de şold, ea ştie…).Şi cui îi pasă … înca o mie de studenţi rataţi care fac o facultate doar pentru diplomă, că oricum n-au de la cine învăţa. Nu mai întreb dacă Elena lu’ Băse are cursuri de pedagogie sau de educaţie a adulţilor, dacă a publicat ceva în domeniu…

  Dar lectoratul duduiei Udrea are şi o tentă penală şi eu unul am de gând să sesizez parchetul fiindcă la un master nu au voie să ţină cursuri decât cei care au titlul de doctor. Şi dacă e aşa tare în drept administrativ, eu unul, fără a fi jurist o provoc la o dezbatere pe teme de administraţie … o bună ocazie să-şi dovedească ştiinţa. Lector doctor pe bune Dragoş Dincă”. SURSA

  Dragoş Dincă, director al Institutului Naţional al Administraţiei

  2 COMENTARII

  1. Dinca imi pare ca se cam zgarie pe ochi. Ce exprimare penala “devenind lector universitar în doi timpi şi trei mişcări (politice, de şold, ea ştie…)”!!

   I-a luat Udrea postul la facultate? Ma indoiesc. Daca are ceva de comentat, s-o faca la Ministerul Educatiei, nu prin presa. Toti sunt cocosi (observati ironia) prin Bucurestiul ala!