Inca un complex comercial

Firma Rogariu Imobiliare Bucuresti va dezvolta la Bacau un centru comercial care va cuprinde, printre altele, un mall si un hipermarket, valoarea investitiei urmand sa se ridice la cel mult 35 mil. euro. “Proiectul va presupune in principal construirea unui hipermarket, a unei galerii comerciale sau mall, cu minimum 80 de locatii, a doua magazine de dimensiuni medii pentru retaileri specializati pe segmentul electronica si mobila, precum si o parcare de cateva sute de locuri”, au declarat surse din companie. SURSA

Mda… Inca un aspirator de bani…

Detalii despre o parte a terenului:

Compania de proiecte imobiliare Scala Real Estate vinde catre societatea Rogaru Imobiliare o serie de terenuri aflate in intravilanul municipiului Bacau, in valoare de circa 7,52 milioane de euro, potrivit unei decizii a companiei din august 2007, publicate luni in Monitorul Oficial.

Terenurile au o suprafata totala de 61.694 metri patrati, pretul de vanzare al acestora fiind de 122 de euro pe metru patrat.

Cumparatorul va prelua si ipoteca instituita pe unul dintre terenuri, in suprafata de 23.174 metri patrati, in favoarea Romexterra Bank.

Rogariu Imobiliare deruleaza in prezent, in Bacau, un proiect imobiliar de retail, care este amplasat in zona Gheraiesti, pe un teren de circa 150.000 de metri patrati si care va cuprinde un complex comercial. SURSA

proiect-imobiliar-1.jpg proiect-imobiliar-21.jpg proiect-imobiliar-3.jpg