Reactii

Am mai amintit de acest caz, al interactiunii dintre jurnalist si subiectul sau prin intermediul site-ului publicatiei.

M-am uitat zilele acestea pe o stire mai veche (cu care am participat la Galele Presei) si am descoperit ca, la o saptamana dupa publicare, unul dintre subiecti a comentat plin de umor intamplarea descrisa de mine.

Stirea era:

Accident cu patru raniti

Patru persoane au fost ranite duminica seara, in jurul orei 22.00, in coliziunea frontala a doua autoturisme.

Accidentul s-a petrecut in zona localitatii Bogdanesti, pe DN 11, dupa ce Paul D., de 29 de ani, din Onesti, a incercat sa depaseasca, la volanul unui Cielo, o masina intr-o curba, fara sa observe ca din sens opus venea o Dacie. Cele doua autoturisme s-au lovit frontal. In urma accidentului, patru persoane au ajuns la spital: soferul autoturismului Cielo, Paul D., care a fost internat cu “traumatism cranio-cerebral acut”, Elena D., de 24 de ani, cu acelasi diagnostic si cu o lovitura la genunchi, Nicolae I., soferul Daciei, care a fost internat cu comotie cerebrala la sectia Chirurgie, precum si o studenta de 19 ani, Loredana P., internata cu “traumatism cranio-cerebral acut, fractura de piramida nazala si comotie cerebrala”. Nici unul dintre cei accidentati nu purta centura de siguranta.

Reactia cititorului-subiect a fost extrem de hatra (am corectat eu unele litere lipsa):

nicu
13 Aug 2007, 16:47
dupa toate ce ati scris sa stiti ca ne gasiti acasa nu suntem in spital dupa 2 zile am fost externati si suntem bine. in raport cu masina suntem ffffbine, si pe 19 avem si cununie civila, si sunt foarte dezamagit de spitalul care te lasa sa mori de viu. la ei e scumpa si apa oxigenata, da’ de pastile ce sa mai zici, nici nu au venit sa imi dezinfecteze plagile, a doua zi prietena mea le-a curatat cu apa de la rubinet intr-un salon de spital onestean unde se spune ca vine lumea sa se faca bine da’ pleaca mai rau

Desigur, o alta cititoare-subiect nu a fost la fel de haioasa.