Google Romania are sediu

  Gigantul american Google are din acest an reprezentanţă în România. Potrivit agenţiei Reporteri.ro, pe 15 ianuarie 2008, a fost finalizat procesul de înfiinţare a firmei GOOGLE BUCHAREST SRL. Având statutul de societate cu răspundere limitată şi un capital de 200 de RON, Google Bucharest SRL a declarat ca obiect principal de activitate “consultanţă şi furnizare de alte produse software”.

  Sediul societatii este in Bucuresti, pe Bulevardul Aviatorilor, nr. 43, etaj 4, cam. 7. Singurul actionar al societatii din Romania este compania-mama GOOGLE INTERNATIONAL LLC, avand sediul in Statele Unite, in localitatea Mountain View din California. Google Bucharest va fi administrata de 5 persoane: John Kent Walker JR, cetatean american nascut in Taipei (Taiwan), Lloyd Hartley Martin, cetatean american nascut in California, Nikesh Arora, cetatean american nascut in New Delhi (India), Graham Law, cetatean britanic nascut in Londra (Marea Britanie) si John Thomas Herlihy, cetatean irlandez nascut in Cork (Irlanda). SURSA

  41 COMENTARII

  1. Buna ziua. Numele meu este Marina Covalenco, sunt agent de turism la Agentia Micomis/Brasov si va scriu in speranta ca voi obtine un raspuns la urmatoarea intrebare: ce trebuie sa fac ca informatiile unei pagini de internet sa apara pe prima pagina Google Romania? Va multumesc anticipat.

  2. Bine ca sunteti pe Bd. Aviatorilor, daca va fi nevoie voi veni pana acolo, e zona care imi este cel mai la indemana!
   TREBUIE, cu orice pret, sa inteleg de ce mi s-a “furat” contul de pe “gmail”. Sunt de ani buni extrem de multumita de aceasta “casuta” a mea. Am o multime de arhive si de date importante stocate acolo. De mai bine de o saptamana, nu mai pot expedia nimic de pe contul meu, in cel mai bun caz, sunt lasata sa-mi deschid un prim mail, apoi din nou blocaj absolut. NU INTELEG NIMIC! Bineinteles ca mi-am facut un alt cont prin alte parti, dar nu este ceea ce vreau. Aici se stie in lumea larga ca pot fi gasita, vreau sa fiu gasita. Astept un cuvant, o explicatie, orice. Doar sa inteleg…..si inteleg.
   Cu stima si speranta,
   Luminita Varlam

  3. VA MAI INFORMEZ ODATA SI PROTESTEZ VEHEMENT :SIGLA GOOGLE SE LIVREAZA MODIFICATA PERMANENT, aZI 21,06.2009 13H41 DE EXEMPLU, ESTE MAZGALITA CU DESENE [ JALNICE] REPREZENTAND JUCARII GRADINITA. AU FOST PUSE IN UNDA DESENE DE FOSILE ANIMALE, SPALAT PE PICIOARE IN LIGHEAN, CE NICI CU MINTEA NU GANDESTI! MERCEDES, BAYER, BMW, ORICE SIGLA; ESTE ILICITA MODIFICAREA SI SE PEDEPSESTE CF. LEGILOR. DE LA VLADICA LA OPINCA , ESTE O ACTIVITATE TIP GRAFITTI. O SA FIE ODATA CINE SA VA PRINDA.

  4. Domnilior, daca google este prezent in romania uitati-va la tampeniile care le fac… credeti ca un roman ar face asta? dati meteo pe google in igoogle si vedeti cum ploua cu -24grade celsius da mey la – 24 grade ploua toata lumea stie. Pe de alta parte serverele sunt la marriott sau in apropriere gazduite de rds…
   si camaruta aia este pentru idiotii care cred ca o sa stea astia de la google acolo. au deja ditamai firma langa mariott doar ca nu scrie google pe ea… fiti serios romani buni si documentativa nu ramanaeti la coada catelului cautand covrigii.

  5. Este adevarat, serviciul agasant, care in adrres bar apare cu url http://googlesc.net, mai mult conturba decat ajuta. Rog daca cunoaste cineva o modalitate de inhibare sau de dezactivare, sa ne anunte aici. Cred ca sunt multi cei care au remarcat acest fenomen de oferta nedorita de liste intregi explicative pentru un cuvant tastat chiar in aplicatii complect straine de google. Personal patesc acest lucru bunaoara in pagini de administrare Joomla. Acest serviciu imi aduce aminte de bancul cu batrana ajutata sa traverseze strada fara ca ea sa aiba acest interes.

  6. Buna ziua. Am observat aseara, in jurul orei 10 (cand am deschis si eu calculatorul pentru a-mi verifica posta electronica de pe gmail), ca mi-a fost spart contul. Nu imi mai recunostea parola. In fine, am schimbat-o, dar, cand am reusit sa accesez contul…. surpriza de proportii…. TOATE E-MAIL-URILE AU FOST STERSE!!!!! SUTE DE E-MAI-LURI!!!! Poate cineva sa ma ajute cu o adresa de e-mail a administratorului google, ca sa imi recuperez e-mail-urile? Sau ma poate ajuta cineva cu o informatie despre cum as putea sa recuperez e-mail-urile? :((

  7. Sa ai 1 an nou fericit, 12 luni de bucurie, 53 de saptamani de fericire, 365 de zile de dragoste, 8760 de ore de sanatate, 525600 d minute d putere d munca si 31536000 d secunde alaturi d persoana iubita, La Multi Ani sa fii iubita .GOGU NEAGOE CARICATURIST TEL;0747980034 ID DE MESSS NEAGOE_CARICATURISTU

  8. In ultimul timp am primit cred ca vreo 5 emailuri din partea Google prin care-mi cer adresa si parola mea de goole altfel voi fi atacata de virusi troiani si alte minuni E clar ca e un fals ordinar dar goole ar trebui sesizat de situatie dar nu stiu cum si unde la ce adresa de email. Poate stie cineva si ma lamureste si pe mine.

  9. De cateva zile cand intru pe contul meu de yahoo.com imi apare:
   document.write(“Smart Tag Error: Malformed URL – ST_REJECTED_QUERY_STRING “);
   Daca intru cu IE sau cu Google Chrome apare la fel.
   Am dat cautare pe google – pagini din romania si-mi gaseste un site cu numele forumul romanilor din Italia. Eu sunt din Bucuresti, nu am treaba cu Italia.
   Multumesc

  10. Cautam un contact (e-mail sau telefon) cu Google Romania, dorim ca Google sa fie sponsor in drumul nostru in jurul lumii (40.000-50.000 km). Speram, ca google sa ne poate ajuta cu echipament de navigatie (eventual harti offline), la randul nostru si noi am putea instala echipamentul necesar pentru colectare date pentru Google.
   Va multumesc.

  11. buna ziua,

   am o problema! Am descoperit, de curand, ca pe Google maps apare strada tatalui meu. Am intrat, ca o gluma si… surpriza! Cand pun “omuletul” pe strada si ma “uit” spre curtea tatalui meu, in curte apare masina tatalui meu (gardul este din zabrele verticale rare, fara opacitate) dar fara a fi “blurat” numarul de inmatriculare a masinii. Se distinge clar numarul, ceea ce poate deveni suparator.
   As dori sa fiu contactat (alinjalea@gmail.com) pentru a discuta detaliile.
   Totodata as dori sa fac si o plangere oficiala.
   Nu este acceptabil asa ceva!
   Cu stima,
   Alin J

  12. De ce contul de gmail este sters si utilizat in acelasi timp?
   Am incercat sa schimb parola si imi spune ca contul a fost sters, inexistent. Am incercat sa refac acel cont folosind exact aceleasi date si imi spune ca numele este folosit de un alt utilizator.
   Conturile de gmail sunt dezactivate dupa o perioada de nefolosire?
   Care este pozitia companiei Google Romania?
   De ce nu au un numar de telefon, respectiv un email pentru a fi contactati?
   Pe harta lor pe teritoriul Romaniei nu apare niciun sediu.
   Exista realmente Google Romania?

  13. poate cineva să- mi spună wtf is this?

   Google UK Ltd
   May 10 at 10:11 PM

   Dear Google User.

   You have been selected as a winner for using Google services,attached to this email is Our Official Notification Letter for your perusal.

   Sincerely.
   Eileen Naughton.
   Managing Director Of Operations,
   Google UK Ltd.

  14. VOI CHIAR MA SUPARATI VA DAU DE 2 LUNI COFIRMARE DE YAHOO SI MATI DISPERAT CU NR DE TELEFON SAU ANU A PAGINII DE EMITERE , ALTE INTREBARI NU EXISTA SUNTETI ATA DE INCONPETENTI LA ACEST PRAG PENTRU SECURIZARE,VAM TRIMIS 100 DE CODURI DE CONFIRMARE SI TOT IN AER AM RAMAS CA NU POT INTRA IN CONT