PIN este fan Joomla

  Cozmin Gusa si-a lansat site-ul de campanie pentru Primaria Capitalei. Ce pot spune decat ca e un site urat facut cu Joomla. Ca si cel al Laviniei Sandru – asklavinia.ro, care are un nume de domeniu discutabil. Pentru ca se poate citi si a-sklavinia, nu neaparat ask – lavinia.

  Cineva de la PIN este indragostit de Joomla, si tineriipin.ro e facut tot cu acest CMS. Chiar si site-ul partidului – initiativanationala.ro.

  Sincer, Joomla pare interesant, dar de aratat arata urat. Plus ca e anti-SEO. Personal, eu mi-s fan WordPress declarat.

  pin-1.jpgpin-2.jpgpin-3.jpgpin-4.jpg

  6 COMENTARII

  1. 1. Versiunea Joomla 1.5 lansata de curand nu este anti-SEO … laudata si de cei de la Drupal.
   2. Poate si-au facut personal site-urile .. iar asta era cea mai viabila varianta pe care au gasit-o .. avand in vedere ca joomla estea cel mai cunoscut Open Source si mult mai functional decat WordPress. Iar daca tu folosesti numai WordPress asta nu inseamna ca e cel mai bun.

  2. Joomla e CMS, nu platforma de bloguri. E o diferenta enorma, face mult mai multe. Si nu e anti-SEO. Si eu il urasc, pentru cum e scris, dar in rest e ok.
   Avantajul la wordpress, faza asta ca e SEO, e si pentru ca asa il considera Google. Banuiesc ca ai observat ca daca folosesti taguri la obiect in posturi, in 10 minute esti primul la cautarea respectiva pe google. Dar nu tine mult, mai ales daca nu scrii des.
   Site-urile alea sunt urate, pentru ca asa sunt ele, au folosit teme default sau cu modificari minime, dar nu pentru ca e Joomla.

  3. Da, am incercat, merge. Depinde ce vrei. Bine, in esenta si WordPress tot CMS e, toate conceptele astea noi, aparute odata cu web 2.0 nu aduc nimic nou, decat ,asa cum le spune numele, concepte. Adica feluri de a privi aplicatii vechi.
   Blogul nu e nimic nou in esenta, e o lista de articole, dar sensul si scopul il fac “blog”. Si cum e privit el de vizitatori si de motoare de cautare.
   Asa si cu “retele sociale”, nu sunt mai mult decat un forum, un blog si un profil mai extins de utilizator, toate puse la un loc. Difera scopul si cum sunt folosite functionalitati mai vechi.