Fidelio n-a mai rezistat

Inaugurat cu mult fast acum un an si ceva, supermarketul Fidelio din Bacau a tras obloanele pe sest. Marfa a fost carata iar locul va fi luat de un magazin de mobila.

Esecul era previzibil de mai mult timp. Vadul prost, lipsa locurilor de parcare, si alte amanunte minore au facut ca magazinul sa ramana doar un muzeu vizitat arareori de clienti.

fidelio-out-1.jpg fidelio-out-2.jpg fidelio-out-3.jpg

11 COMENTARII

  1. Nici acum, dupa atata timp de la inchidere nu se stie ce se va intampla cu salariatii care momentan stau acasa , fara somaj, concediu fara plata, sau orice alta forma, pur si simplu nimeni nu stie daca si cand se va mai deschide din nou, carti de munca, nimic. Totul a disparut fantomatic de repede, nici macar un numar de telefon unde sa suni sa te interesezi nu exista, sau cel putin eu nu am vazut pe undeva, site-ul lor nu are rubrica de Contact, unde in mod firesc ar trebui sa apara si telefoane. Stie cineva un numar de telefon de la Danilux Botosani ?, sau ce se va intampla cu aceasta filiala de la Bacau?, se zvonea ca se va deschide in partea de sud a orasului dar spatiul despre care se vehicula zvonul este in continuare inchis si nimeni nu amenajeaza ceva acolo…….

  2. john doe sunt operator calculator la fidelio… te inseli am stat acasa pe bani, fidelio ne-a platit pe timpul cat am stat acasa iar in privinta deschiderii altui magazin…vreau sa iti spun ca vor sa deschida trei fidelio in bacau,deocamdata sa vedem cu o sa mearga asta de recent deschis la luceafarul…noi va asteptam sa cumparati de la noi produse mai ales cele din gama merit f bune in raport calitate pret…

  3. e o mare vrajeala cu fidelio asta.e o mare panarama..nu siai platit niki salariatii..dupa o luna de munka deja din 5 siau bagat demisa.vorbesc de magazinul din rm.sarat.si acum dupa ce au avut si ei oleaka vanzare vor sa faca disponibilizari.ca au ramas sefii fara bani care au petrecut sarbatorile in austria….nesimtiti ce sa le ceri.in schimb cum se comporta cu angajatii este adevarat vorbesc cu ei ca si cum ar d-zeu.sunt niste nesimtiti.daca vreti un nr de tel il las pe al d-nei paula care e direc la toate magaziniile.un sfat:nu va angajati la mizeria fidelio..un magazin de rahat cu multe panarame in el…….paula-0746155578.o zi buna!