Nici iarba nu creste…

  azi, ca e luni…

  Dar adaca nu creste iarba, cresc niste pancarde in parcare. La parterul blocului e o banca. Si banca aia e mai speciala, ca in fiecare zi are nevoie de tot mai multe locuri de parcare.

  Pana acum se margineau sa rzerve doua chiar in fata bancii. Acum au pornit razboiul cu locatarii din bloc si au inceput sa-si puna pancarda cu “rezervat” si prin alte locuri.

  Azi dimjineata, pe cand ma chinuiam sa gasesc o bresa vaz faza cea mai durere. Masina uneia dintre sefele de la banca ajunge in parcare, jandarmul fuga-fuga sa-i ia pancarda ca sa poata parca si madama, intr-un sictir perfect parcheaza OBLIC ocupand nu unul, ci doua locuri dintr-o data.

  masina.jpg

  15 COMENTARII

  1. Pai e explicabil. Eu era cit pe ce sa fiu clientul lor, ca firma. “Noroc” de faptul ca directoarea a fost de ne-abordat. Adica am fost tinut in picioare, la usa, chipurile avea treaba. Asa mi-a facut de doua ori, iar a treia oara n-a apucat. Vroiam sa fac cont la ei, o linie de credit, ceva. Vazusem niste reclame la tv. Noroc ca e plin Bacaul de banci, ca vai si-amar de capul nostru cu asa specimene.
   Si acest comportament fata de publicul din banca se reflecta si in exterior, cu astfel de tupeu. Unde mai pui ca, probabil, nici nu stie sa parcheze. Pariez ca e dintr-aia care stie doar vitezele 1-2, numai bune de sinucis masinile.

  2. Eu azi dimineata am stat 5 minute in strada, degeaba, pentru ca unul care descarca marfa pentru un chiosc oprise duba in mijlocul strazii modeste, de o banda pe sens si cu masini parcate pe o parte.
   Acum o saptamana cineva a blocat masinile IN parcarea blocului o ora si jumatate doar pentru ca nu a avut chef sa-si caute loc de parcare.
   Asta e, tara de smecheri vs. fraieri.

  3. Draga Betty, nu stiu cit esti de urita, dar sigur esti un pic prostuta. Si, pe cale de consecinta, esti si un pic fudula. O femeie aflata in functia de director se cheama ca e directoare. Asa zice si DEX-ul.

   DIRÉCTOR, -OÁRE, directori, -oare, s.m. şi f. Persoană care conduce o întreprindere, o instituţie, o publicaţie etc. sau un sector al acestora; funcţie deţinută de această persoană. – Din fr. directeur, lat. director, -oris.

  4. Dl Popescu, cine ‘oi fi si tu (vreo coada de avion) la OTP Bank-e director-e barbat . dar probabil nu stii acest lucru si pur si simplu te bagai in seama, k te-au refuzat respectivii sau k nu s-au purtat regeste cu tine, atunci cind ai fost in banca nu-i de mirare. Probabil nu i-ai inspirat, dc si in realitate esti la fel de insipid asa cum esti virtual, nu e mirare.
   Si apropo-sint urita!

  5. Draga Betty,
   Cind intru intr-o banca, eu ma astept sa fiu tratat regeste. Aici ai dreptate, ai nimerit-o. Daca ti se pare o animalie inseamna ca esti invatata sa te guduri pe linga functionari. Si sa mergi in genunchi in fatza ghiseului.

   P.S Cind am fost eu la OTP, mi s-a indicat drept sef o femeie. Dar nu te agatza de asta, ca e clar ca ai vrut sa te dai isteatza la faza cu “directoarea”.

   P.S.2: Toate femeile sint frumoase. Diferenta o face inteligenta.

  6. Domnule Popescu, ar fi elocventa discutia daca ai fi intrat intr-o banca “normala”, eventual unde te poti intelege in limba materna.
   Dar oricum numai conteaza! Iar la faza cu “directoarea” -e vreo problema?
   Betty cea urita este isteatza din cite stiu eu! Iar la faza cu toate femeile sint frumoase……lasati!