In trei

Stiti de intoarcerea in trei miscari. Daca strada e libera iar masina micuta, te poti intoarce relativ lejer. Ce te faci daca la volan se afla vreun geniu sahistic care stie sigur ca la mutarea 32 va reusi sa blocheze negrele pe banda intii iar, o mutare mai incolo, va da sah mat cu rabla sa obosita intregii strazi?

Am vazut un clip cu o parcare absolut corecta pe o strada din Capitala. O doamna isi parcase Meganul perfect aliniat cu celelalte masini. Doar ca parcase chiar in mijlocul unei intersectii, blocind traficul pe perioada cit s-a aflat la coafor.

Acum citeva zile pe strada Nicu Enea din Bacau, un bucurestean si-a proptit masina, un Alfa Romeo, fix in mijlocul strazii. Celelalte autoturisme trebuiau sa ocoleasca masina cu numere de Bucuresti. Nu pot decit sa sper ca politistii, care filmau niste parcari aiurea pe Bulevardul Unirii, au prins si cazul acesta in poza.

In fiecare dimineata, in parcarea din fata ziarului, este un mic spectacol dat de o soferita care se straduieste sa-si ingramadeasca masinuta intr-un locas, operatiune care, in mod absolut logic si normal, nu ar avea nevoie decit de o miscare, hai, maximum trei, daca esti perfectionist. Nu, domnisoara face in jur de 30.

O fi crezind, saracuta, ca la parcat e ca la mestecat: cu cit mai multe miscari, cu atit aluneca mai bine… (via)

3 COMENTARII