Nici Dragobete nu-mi place

  Acuma sa nu credeti ca am declarat boicotul la valentine’s day ca sa ma aflu in treaba si sa promovez varianta romaneasca.

  NU! Completez aici declaratia mea de boicot la adresa Zilei Indragostitilor cu declaratia de boicot la adresa Dragobetelui.

  Ce iubi, ce indragostiti, ce inimioare, buchetele, parfumuri… La cratita! Cei trei K! Kirche, Kinder, Kuche (biserica, copiii, bucataria).

  [sa vezi ce mi-o iau acusi de la toate demoazelele din zona].

  5 COMENTARII

  1. ba, te contrazic, de la mine nu ti-o iei. eventual, si-o ia sotzu’ meu :)))))
   acuma cat ii gluma, ii gluma, dar sa fim oleaca si seriosi… nu stiu daca mai est vreo zi in calendar care sa nu fie ziua “a ceva”. avem ziua internationala a muncii, a luptei impotriva violentei, pe cea impotriva fumatului, de aia fara droguri nu mai zic, este ziua fara poluare (aia in care se merge la serviciu pe jos sau cu bicicleta), este ziua mamei, ziua coplilului, ziua homosexualului, ziua, ziua, ziua….. de ce n-ar fi si o zi a iubirii?… e frumos ca cineva s-a gandit la o zi numai a iubirii, ca-i numita dragobete sau sfantul valentin. de ce trebuie sa ne raportam la aceasta zi numai raportandu-ne la beneficiul material pe care il obtinem din partea cuiva? eu as boicota formele in care a ajuns sa se manifeste iubirea, nu ca se manifesta… unde scrie ca o zi a indragostitilor inseamna altceva decat o plimbare de mana in parc, sau vizionarea unui film romantic impreuna cu partenerul tau. ideea e ca macar din cand in cand sa gasim ragazul de ne ocupa putin de noi altfel decat o facem de obicei… de ziua indragostitilor am sa-i spun mai mult decat o fac in fiecare zi, sotului, ca-l iubesc. pur si simplu…

  2. Eu sarbatoresc tot ce e de sarbatorit. Totul e sa ai un motiv, cat de mic pentru a sarbatori. Nici un efort nu e prea mic pentru a darui sau a face persoana iubita sa fie fericita. Asa ca voi sarbatori si Valentinul si Dragobetele si Ziua sarutului si Ziua imbratisatului ori ce s-o mai inventa.
   Iar sarbatorile au fost facute si pentru SOCIALIZARE. Sa mai iesim din ungherul nostru, sa ne mai amintim de cei dragi sau pur si simplu sa iesim. E un exercitiu uman, firesc si existential daca vreti.

   Sarbatori cu bucurie,
   ……..