Dumitru Sechelariu se face analist politic

dumitru-sechelariu-1.jpg sergiu-sechelariu-1.jpg sergiu-sechelariu-2.jpg

Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacaului, intre 1996 – 2004, a anuntat ca intentioneaza sa-si vanda toate proprietatile din Bacau pana la data alegerilor, dupa care, de prin toamna, sa devina analist politic si sa-si dea cu parerea “pe sticla”.

El a mai anuntat azi, cu ocazia lansarii candidaturii la Primarie a fratelui sau, Sergiu, ca va fonda o Academie de Tenis, care se va numi probabil DEMD, dupa initialele prenumelor copiilor sai – Doru, Emma, Mara si Dora.

Sechelariu a mai anuntat ca-si va face o sala de sport in curte si un hotel cu 60 de camere in apropiere.

Daca Sergiu nu va castiga alegerile, Dumitru Sechelariu a promis ca va renunta la echipa de fotbal FCM Bacau.

Daca Sergiu va deveni primar, va numi cate un ziarist in consiliile de administratie de la RAGC si CET si va face cate o masa festiva periodic pentru ziaristi, la care sa se discute problemele orasului.

A, si Dumitru Sechelariu este directorul de campanie al lui Sergiu.

In finalul manifestarii, care a avut loc la Restaurantul Milenium, Sergiu Sechelariu a pregatit o masa cu meniu vietnamez pentru ziaristii prezenti la eveniment. Si ce a iesit, a iesit foarte gustos.

Mai pe seara vor fi si alte poze si videoclipuri de la eveniment.

11 COMENTARII

  1. Erau pe acolo destui care s-ar fi bagat la un mic CET sau RAGC… In rest, dezamagire totala… slaba, foarte slaba prestatia… nu stiu cine ii consiliaza, dar la modul asta nu ajungi nici macar in turul 2…

    Eu am preferat sa parasesc sala in momentul in care au inceput oamenii de la trustul sau sa bage intrebari cu substrat. Iar cand te mai si confunda, chiar te enervezi…