Hasta Siempre, Comandante

Eu videoclip facut cu raspundere. Melodia a fost prelucrata bine iar vocea Nataliei Cardone este foarte bine aleasa. Acum nu zic ca Che Guevara a fost un sfant, insa a fost transformat intr-unul.

A, si apropo, azi liceenii bacauani au purtat ecusoane cu portretul lui Che Guevara in semn de protest fata de faptul ca Guvernul taie alocatiile celor care implinesc 18 ani si inca nu au avut bunul simt sa lege scoala de gard.

20 COMENTARII

  1. Saracii liceeni. Vor crede ca greva lor nipona l-a speriat pe Tariceanu. “Am decis astăzi ca alocaţiile pentru copii să fie acordate tuturor elevilor până la încheierea cursurilor liceale, nu ca până acum, cu o limită de 18 ani, ţinând cont că unii împlinesc această vârstă în clasa a XI-a sau a XII-a”, a afirmat Tăriceanu, după şedinţa conducerii PNL. “Este un stimulent important mai ales în mediul rural”, a continuat premierul.

  2. Videoclipul e destul de vechi. Ne uitam la el in studentie. Totusi mi se pare exagerat ca o generatie sa adopte o imagine despre care au auzit ca…… Cat despre revolutiilre adolescentine…. Daca Ernesto ar fi trait i-ar fi dus pe toti la Santa Clara si i-ar fi pus sa jure credinta lui Raul. Sa fim seriosi, revolutiile omoara copii.