Monica Columbeanu – agent electoral

O publicatie a lansat ieri pe piata o informatie – bomba: Monica Columbeanu este cautata de nu stiu ce asociatie a ceangailor pentru a le reprezenta interesele si imaginea.

Ca Monicuta noastra (fiind din Bacau, e clar ca a intrat in zestrea orasului, mai trebuie sa i se puna numar de inventar doar) va fi transformata in vector de imagine european, pentru ca iese mult in afara si e vazuta la prezentarile de moda. Ca are impact asupra tinerilor, face rating si poate stabili contacte. Impreuna cu Irinel, desigur.

Mai era ceva pe acolo cu Razvan Ungureanu, seful SIE si cu o lucrarea de-a sa in legatura cu ceangaii, dar m-am oprit la timp.

Desigur, Monica Columbeanu este “un bun vector de imagine”, cum spune materialul. Iar problema ceangailor, scoasa acum de la naftalina (Kosovo, autonomia secuilor, va spune ceva?) poate sa faca rating pentru o publicatie obscura, si/sau sa adinceasca niste probleme.

Pe de alta parte, simt ca sefii care au decis desfiintarea sectiei anti-iredentiste din SRI isi cam baga unghia in git. Chit ca nu sint nationalist, dar parca anumiti agenti de influenta au inceput sa descopere comunitati maghiare si acolo unde n-au fost niciodata. (via)

1 COMENTARIU