Video in direct cu fantoma de la Hemeius, Bacau

fantoma-bacau.jpg

Nu e penibil. E absolut magnific de penibil. La OTV se discuta in draci ( 🙂 ) faza cu fantoma de la Hemeius, Bacau. Pe ecran flash-uieste un text: Dintr-un moment intr-altul urmeaza sa apara fantoma in direct.

OTV transmite din casa cu fantome si-l intreaba pe batran daca la inmormantarea fetei sale a trecut o pisica peste sau pe sub sicriu.

Dupa aia il intreaba daca a pus paine si apa langa sicriu. Cand afla raspunsul, si anume ca s-a pus numai apa, reporterul exclama satisfacut:

“Iata unul din motivele pentru care apare fantoma”.

Reporterul e profesionist. El a aflat, de la niste oameni, nu spune care, ca pe locul casei s-ar fi aflat un loc de executie. Motiv pentru care locul “ar putea fi o gura a Iadului prin care vin spiritele rele”.

Si mai stie ceva reporterul: de cateva ori s-a oprit curentul. Ceea ce ar putea fi o influenta a fantomei.

De un lucru sunt absolut sigur: fantoma nu are nici o treaba cu intreruperea curentului electric. Acesta este apanajul exclusiv al celor de la E. On Moldova. Daca nu crede, domnu’ reporter ne poate intreba pe noi, astia de locuim prin Bacau.

Misto: viceprimarul comunei a intrat peste reporter si i-a cerut sa opreasca “prostia asta de emisiune”.

Iar din studio se comenteaza: viceprimarul nu face gestul din propria vointa, ci este posedat!

Un singur cuvant pentru OTV si Dan Diaconescu: PENIBILILOR!

Casa cu fantome, sub asaltul televiziunilor

13 COMENTARII

  1. Vai, ce stupizenie de emisiune, Doamneeee !!! Razvan…m-ai facut sa ma uit la (zer)otv la un an si ceva dupa ce m-am uitat ultima data… mi-ai stricat media, ajunsesem cam la o jumatate de ora de (zer)otv pe an in medie… o sa iti trimit toate fantomele pe cap pentru faza asta. Si o sa apara din moment in moment la tine, sa te bantuie… si o sa-ti vina OTV-ul pe cap sa te transmita live…posedatule !!! :))))))))))) Cum spuneam…mare-i gradina si multi se teleporteaza in ea !!!!!! Macar am ras un pic…

  2. ba cine crede in fantome are nota 4 cine nu crede are nota 10 sa va povestesc o miresa cu un sot facuse nunta peste 20 de ani mireasa muri si sotul se facu taximetrist un om merse pe strada si mireasa adica fantoma ai spuse sa o ajute a ajutato omul si mireasa adica fantoma ai spuse sa mearga la ea acasa omul merse si ai aduse o ceasca cu cafea si cand ai aduse mireasa avea toate actele de cand a murit decand toate astea etc. Porma omul ai vazu piciorul in forma de copita si porma se uita la ea si cand o vazu ea era stafie si omul lesina veni salvarea toate astea porma ea disparu se duse in cosciug si un gropar vazu pamantul de la groapa miresei dezgropat porma o vazu intoarsa an dreapta si groparul lua un cutin si ai infipse ai ae si fantoma icepu sa tipe e credeti an fantome eu nu cred da voi credeti