Fantoma de la Hemeius n-are treaba cu Teoria Evolutiei

0
20

Un eveniment petrecut in judetul Bacau a reusit sa demonstreze ca România nu are, intr-adevar, nevoie de Teoria Evolutionista si nici de filosofi existentialisti.

Tara noastra se poate lipsi si de facultatile de medicina, drept, jurnalism sau fizica atomica. Nu avem nevoie de absolventi ai acestora, din moment ce un simplu preot poate rezolva prin slujbe bine cintate pe glasul al noualea tot ce inseamna boala, aparitii demonice, cercetare la locul faptei iar OTV-ul poate face rating cu jurnalisti care se documenteaza din filmele de groaza si concluzioneaza ca sub o casa s-ar afla o “Gura aIadului”, prin care ies spiritele.

Iar despre preotii care s-au inghesuit sa faca asa-zisa slujba de exorcizare in direct pe trei canale nationale, ce sa mai spun?… Au dorit sa iasa in evidenta, cazind in pacatul mindriei de a aparea slujind pe mai multe posturi de televiziune, in direct, la o ora de maxima audienta.

Cum spuneam, “fantoma” de la Hemeius care a pus pe jar o tara intreaga, de la politisti, preoti, ziaristi pina la satenii din zona, a demonstrat ca nu avem nevoie de altceva decit de o molifta.

Eventual de una contra fuduliei si prostiei.