Supermarketul nu-i muzeu

La supermarket vezi din prima care barbat are permis si care nu. De conducere, evident. pai e simplu: ii urmaresti pe aia care ies de pe cate un culoar impingand la cos. Care opreste la intersectie sa acorde prioritate, e clar ca are permis.

Cu femeile, e mai greu.

Si inca o chestie: as pune agenti de circulatie la supermarket, sau macar semafoare. Si o patrula care sa blocheze rotile la carucioarele lasate aiurea pe langa rafturi. Ca oricat ar mari culuarul, tot neincapator va fi. Si asta numai din cauza unor nauce care casca ochii maaaari – maaari, si uita de cos, uita de toate si se mai si protapesc sa barfeasca putin cu o cunoscuta.

Apropo: sa le spuna cineva ca e magazin, frate, nu muzeu. Nu stai juma’ de ora in fata unui raft si te holbezi de parca te-ai uita la Mona Lisa de la Louvre. Ai ajuns in fata raftului, pui produsul in cos, mergi mai departe. Ii lasi si pe altii.

Si inca o smecherie: vedeti ca fructele au un numar pe panoul cu pretul. Cand mergeti la cantar memorati acel numar, puneti punga cu fructe/legume pe cantar si apasati pe butonul cu numarul memorat. Bingo. Aia e. Nu mai stati cinci minute in fata cantarului sa silabisiti numele fructului si sa va ganditi daca ati luat morcov rosu sau galben…