Ghinion de nesansa

Aseara, pe la o ora rezonabil de tarzie, sa fi fost in jur de 21.30, etajul doi al Arena Mall a fost blocat. Motivul: singura scara rulanta care coboara catre etajul intai s-a defectat.

Pentru ca Mall-ul este prevazut cu un sistem extrem de ingenios, care se doreste a dirija fluxul de vizitatori astfel incat sa fie expuse cat mai multe megazine si restaurante.

Adica, pentru etajul doi urci printr-o parte si de acolo cobori prin alta parte. pe cate o singura scara rulanta. Sa nu luam in seama si lifturile, care, cand nu sunt stricate, nu pot lua decat maxim patru persoane.

Lumea intreba de o scara de incendiu, ceva, ca sa coboare. S-a raspuns ca nu exista.

Pana la urma, scara care urca, in cealalta parte a Mall-ului, a fost oprita, si pe ea s-a putut cobori.

Intrebare intrebatoare: cine a semnat de la pompieri avizul in conditiile in care, dupa cum s-a spus, nu exista scara de incendiu. Pentru ca daca nu exista aceasta e naspa rau.

7 COMENTARII

  1. In Vest ar dura exact 2 ore pana sa fie inchisa toata sandramaua. Si nu pt ca nu are scara de incendiu. Ci pt ca codurile de cladiri cer ca in orice moment toata lumea care se afla oriunde intr-o cladire sa fie evacuata in timp de minim o ora si max trei ore in functie de rezistenta la foc a structurii.
    Totul e atat de simplu, ca n-ai cum sa te incurci. N-ai in planurile de constructie toata chestia asta? Nu primesti permis de constructie de la primarie.