Rotirea cadrelor pana ametesc

In plin an electoral, in prag de alegeri, sefii institutiilor cu atributiuni in verificarea disciplinei financiare sunt imprastiati prin tara. Garda Financiara, Finantele Publice, Vama vor avea sefi noi, veniti din alte judete.

Miscarea este la nivelul intregii Românii. Seful Garzii Financiare de la Bacau pleaca la Mehedinti, sefa Vamii Iasi pleaca la Constanta, seful finantelor de la Maramures vine la Bacau, iar seful de la Bacau pleaca la Dimbovita pe cind seful Garzii Financiare de la Hunedoara este transferat la Bacau.

Oficial, o parte din cei care pleaca sunt promovati. Explicatia este ca au avut rezultate foarte bune si trebuie sa impartaseasca din experienta lor colegilor din judetele cu rezultate proaste.

Desigur.

In prag de alegeri, miscarea reprezinta o eroare majora care va fi, fara indoiala, speculata politic. Pentru ca, in tara asta nu poti stranuta fara ca gestul sa nu fie analizat si interpretat atit de
politicieni, cit si de jurnalist. Precum si de struto-camila rezultata din imperecherea dintre cele doua specii amintite si anume, analistii politici.

Asadar, le urez rotire placuta si sa vedem ce o sa iasa din asta.