Campania nationala de stergere a creierelor

  1
  16
  05r.jpg

  Una din fotografiile cu care “se improasca cu noroi” autoritatile romane.

  ProTV loveste muncitoreste in dusmanul national de zilele acestea: protestatarii anti-globalizare. Pentru PRO TV, cei sase protestatari care au fost intorsi din drum si care critica acum aceasta masura “improasca cu noroi autoritatile romane“. Pentru ProTV, cei sase reprezentau un pericol pentru siguranta nationala deorece li s-au descoperit in bagaje sute de pliante cu mesaje anti-globalizare.

  Pe alt post, pe Realitatea, se trage un semnal de alarma: Vin anarhistii. Or sti ei ce inseamna anarhisti si care e diferenta dintre sutele de organizatii care protesteaza vizavi de globalizare, NATO, etc?

  Revin la ideea mea: atata vreme cat nu sunt violenti, protestatarii au tot dreptul sa manifeste. Si bucurestenii o sa aiba o surpriza de proportii in zilele Summitului NATO, pentru ca, oricate decizii de expulzare se vor lua, tot vor fi cateva sute de oameni care se vor aduna si se vor confrunta cu fortele de ordine.

  Problema e ca nimeni nu explica deloc de ce protesteaza lumea. Toti ii dau inainte cu anarhistii si cu secvente din confruntarile cu fortele de ordine.

  Globalizare
  :

  Globalizarea este termenul întrebuinţat pentru a descrie un proces multicauzal care are drept rezultat faptul că evenimente care au loc într-o parte a globului au repercusiuni din ce în ce mai ample asupra societăţilor şi problemelor din alte părţi ale globului. MAI MULT

  1 COMENTARIU