Alex e masochist

  …sau dentist. Ca si-a scos singur-singurel un dinte. Cum, care Alex? Redactorul-sef de la Monitorul de Bacau. Care dinte? Ala atins de pumnul primarului din Glavanesti. Cel putin asa spune Alex, ca era sa ia bataie de la primarul din comuna.

  Alex, ce sa-ti fac, ti-am spus sa nu mai intarati animalele ca nu se stie cum reactioneaza…

  Sper ca nu te-ai dus in pantaloni scurti pe acolo, pe la tara… Ca poate din cauza asta a reactionat asa tractoristul primarul…

  Primarul comunei Glavanesti, Gheorghe Tilibasa, si-a indeplinit “cu brio” sarcinile administrative conferite de functie lovind un ziarist de la “Monitorul de Bacau”, transmite corespondentul ROMPRES.

  Redactorul sef al acestui cotidian, Alexandru Herman, a fost agresat de catre primar in chiar sediul primariei comunei, in timpul unei intruniri cu mai multi cetateni veniti pentru a protesta impotriva unei concesionari a islazului din Glavanesti.

  Tilibasa s-a aratat jignit de modul in care jurnalistul scrisese cu mai multe luni in urma despre examenul de bacalaureat al primarului.

  “In momentul in care m-a vazut intrand in sala si facand o fotografie, primarul Tilibasa s-a ridicat brusc de pe scaun, m-a tras violent pe holul primariei, repetand obsesiv ‘de cand te asteptam sa vii la Glavanesti’, iar, apoi, a incercat sa ma impinga cu forta la el in birou si cum m-am opus, chiar daca am doar 60 de kg., m-a lovit cu pumnul in fata, tumefiindu-mi ochiul si rupandu-mi un dinte”, a declarat jurnalistul Alexandru Herman.

  Dupa “eveniment”, ziaristul s-a refugiat, urmarit de primar, in sala de sedinte, unde, potrivit martorilor, intre cei doi a avut loc un schimb taios de replici. Alertat, politistul din comuna a sosit la locul incidentului, solicitandu-i lui Herman o declaratie.

  “Am considerat ca nu era cazul sa intru in angrenajul unei plangeri penale, caci nu-mi place victimizarea, asa incat am formulat doar o plangere contraventionala, sperand ca primarul bataus va invata, ajutat si de fortele de ordine, ca nu toti traim in tractor, ca mai avem si responsabilitati, nu numai drepturi”, a declarat pentru ROMPRES ziaristul bacauan.

  Herman a mai precizat, de asemenea, ca nu intentioneaza sa renunte la “dezvaluirile privind atmosfera dictatoriala si climatul de tensiune, chiar teroare, impuse la Glavanesti de primarul-agresor, ca mod preferat de rezolvarea a problemelor in aceasta comuna”. Gheorghe Tilibasa a fost ales primar in 2004 pe lista fostului PUR.

  Tilibasa nu a putut fi contactat, avand telefonul mobil inchis, iar functionarii primariei au sustinut ca este “plecat pe teren”.

  Sursa: Rompres

  LATER EDIT: Muuuulte semne de intrebare…

  3 COMENTARII

  1. 🙂 Nu am luat bataie, si am specificat asta foarte clar. Am primit un pumn, nu in plina figura, dar care mi-a lasat niste sechele (dintele e probabil cel mai important, desi dentistul mi-a promis ca va face tot posibilul sa reconstruiasca un nou dinte pe fundatia celui vechi).

   Cat despre primar, nu stau acum sa-mi analizez fiecare material pentru a deduce gradul de periculozitate ce irumpe din cuvintul-scris. Ca am primit-o, asta e! Ca si el va avea o surpriza mare la alegeri, iarasi e adevarat. Prin Podu si Glavanesti ma stiu toti de cand eram copil iar intamplarea asta i-a cam pus pe ganduri… mai trebuie un pic incurajati si il vor da jos…

   Ah, si nu e comanda PD-L. Tin cu orice candidat, de la orice partid. Numai sa aiba curaj sa se ia la tranta cu Tilibasa…

  2. HAaaaaaa !Auzi la el- ,,cei de prin Podu si Glavanesti ma cunosc de copil,, !!!!haaaaa!Dom primar tractorist, vezi ca ti-ai gasit nasu in acest CHE Guevara al Bacaului, ai pus-o!Nu te mai voteaza satenii ca il cunosc pe Hermann si asta e de ajuns! haaaaaaaa..tare mi-e ca figura asta trista de ziarist in devenire tocmai l-a facut pe grobianul ala de premar sa mai castige un mandat!