11 COMENTARII

 1. Oricum e mai interesanta deschiderea din Desteptarea decat “primele fotografii ale monicai”. Asta ca sa nu mai amintesc de articolele legate de faptul ca aceeasi mirobolanta domnisoara facea cumparaturi la mall. Sau poate ca a fost si mai interesant articolul cu cei doi ziaristi de la un trust de presa care au baut de ziua indragostitilor. Cum e?

 2. Dar cele mai bune deschideri de ziar sint cele ale Desteptarii cu Sergiu Sechelariu in prim plan. Nici emisiunile cu Sergiu nu sint proaste, chiar daca nu se uita nimeni la ele, insa Sergiu Sechelariu e baiat de comitet si plateste bine. Plus ca are niste palinca bunaaaaa. Dar mai buni decit orice sint euroii pe care-i bag la tonomat. Adica la mandea…

 3. Ionut, chiar vrei sa-ti explic, sau ai intervenit doar ca sa te afli in treaba?
  Hai sa incerc: in momentul de fata eu conduc un ziar care este challanger pentru Desteptarea si ma comport ca atare. Adica atac Desteptarea pe segmentele cele mai vulnerabile. Si, slava Domnului, astea se inmultesc pe zi ce trece. Obiectivul meu este sa cresc numarul de cititori pe cele doua medii – print si Internet – si, daca cititorul vrea Monica, de ce sa nu-i ofer asa ceva?!
  Ca, printre randuri ii dau si informatie serioasa (in mare parte, nu ma refer la campania electorala de care nu scapa nimeni) este alta treaba.

  Voi, in schimb, in afara de mii de “se pare ca”, nu veniti cu nimic in materiale. Iar subiectele bune le stricati pentru ca nu stiti sa le gestionati.

  Ati inchis versiunea electronica, nu permiteti comentarea articolelor, folositi poze naspa (adica de acelea cu persoanele surprinse in momente ciudate, cu ochii inchisi, sau altele de acest fel) doar pentru ca voi credeti ca in felul acesta veti da greutate articolului.

  Si ar mai fi multe, dar le pastrez.