Presa retardata

  Organizatie anti-NATO, descoperita la Iasi
  de D.G. HotNews.ro
  Vineri, 28 martie 2008, 21:44 Ultima ora

  Serviciile secrete au descoperit o organizatie care pregateste miscari anti-NATO la Bucuresti. Tonul protestelor din timpul summit-ului de la Bucuresti va fi dat de o grupare din Iasi, transmite Realitatea TV care citeaza Gardianul.

  Este vorba despre anarhisti care ar planui sa saboteze reuniunea de la Bucuresti prin actiuni precum proteste de strada, dar si tulburarea slujbelor religioase din bisericile ortodoxe. In spatele acestor actiuni s-ar afla o asociatie care are ca scop declarat promovarea artei contemporane. Zilele trecute zeci de turisti care au trecut granita au ajuns la Iasi, de unde planuiesc sa vina spre Bucuresti.

  Analiza pe text:

  Organizatie anti-NATO – La Iasi? Adica ceva de genul Tratatului de la Varsovia se ascunde prin Copou? Tancurile sunt camuflate prin Tatarasi? Avioanele de bombardament pe fundul Ciric-ului?

  Serviciile secrete, miscari anti-NATO – Presupunem ca serviciile secrete, care monitorizeaza mai mult pe aia care dau din gura decat pe aia care pun bombe, au descoperit niste filfizoni cu aere de bonjuristi care pun la cale proteste anti-NATO. Ei, si? Nu mai ai voie sa protestezi?

  Anarhisti, sabotaj, proteste de strada – Sa sabotezi Summitul NATO prin proteste de strada mi se pare o imensa tampenie si recomand autorului dusuri reci. La Iasi, pe la Spitalul 9 7.

  Tulburarea slujbelor religioase in bisericile ortodoxe. – Adica saboteaza Summitul NATO infiltrandu-se la slujbele de la biserica. Cat de cretin trebuie sa fii ca sa scoti o asemenea gogomanie? Probabil Bush si cu Putin se deghizeaza in babe si se intalnesc la biserica, pupa mana popii, aprind o lumanare si pun lumea la cale.

  Imi banui ca baietii care se ocupa de dezinformare nu au mai fost demult la cursuri de reciclare. Ca tehnica seamana mult prea bine cu manipularea Securitatii cu Yoghinii sau meditatia transcedentala.

  2 COMENTARII