4 COMENTARII

  1. Din pacate ceea ce a patit Alexandru demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca meseria de ziarist este una dintre cele mai ingrate posibile. Totusi, este pacat ca de aceasta data ziaristii bacauani nu au fost uniti si si-au permis sa profite de acest episod trist pentru a isi pupa in fund seful. Respect pentru toate publicatiile care macar au avut bunul simt sa vina la conferinta lui Herman. In rest…

  2. Aprecierile lui Herman la adresa primarului arata ca el nu s-a dus acolo ca ziarist, ci ca reprezentant al unei masinatiuni de propaganda. Deci nu ziaristul Herman a incasat-o, ci activistul de partid Herman.

    E foarte interesant cum “ziaristii” de la Monitorul nu produc anchete, investigatii, dar se implica in tot felul de altercatii. In acest timp, jurnalisti care chiar isi fac meseria nu numai ca nu patesc nimic, ba chiar sunt respectati de tzintele lor. Cred ca angajatii de la Monitorul fac un abuz de legitimatia de ziarist, dupa cum la fel procedeaza si altii, de pe la alte “organe”, care cauta scandal cu orice pret, in speranta ca patronii la mai dau ceva la leafa.

    Despre primarul respectiv nu am ce sa scriu decit ca pare un bou.

  3. deci bai alex, nu te-ai dat dus in birou (p)rimarului?!sa-ti fie rusine, lasule! nu ai vrut sa gusti din senzatiile unui scaun moale de primar in…functiune!
    serios vorbind, daca si asta a ajuns victima de presa, atunci inchideti toti lumina si mergeti la culcare, ca numai jurnalisti nu sunteti!penibil