Hosting de kkt

Firma la care e gazduit site-ul Ziarului de Bacau s-a gandit sa faca un bine si a dezactivat modului de comentarii. Pe motiv ca este folosit pentru a transmite spam.

Firma de de cacao. Pentru ca nu au anuntat decat cu cateva minute inainte ce vor sa faca, si pentru ca, pentru banii pe care ii iau, au un suport tehnic de kk.

Acum o luna si ceva am avut atac DOS pe server si trei zile nu au stiut cum sa faca. Cand am sunat la suportul lor tehnic, mi-au zis ca se chinuie sa faca “remote” control.

Oricum, firma de rahat romaneasca. Uite, de aia, ne vom muta pe un server din SUA.

10 COMENTARII

 1. Firma sau cei ce v-au facut site-ul profitau nu au fost capabili 100% si prin modulul de adaugare de comentarii (probabil pt fiecare comentariu cineva este instiintat pe email) cunoscand posbilitatile BCC cineva face spam. Asadar nu firma e de KK ci acei sau acela ce a programat sa faca modulul de comentarii.

  Faptul ca totusi v-au instiintat este un lucru. Cu siguranta in contractul cadru, care a fost acceptat in momentul in care s-a facut contul de gazduire era precizat ca in cazul in care se observa ca prin intermediul site-ului gazduit se face spam acel cont va fi suspendat.

  Mutarea in SUA, o mare greseala(tu Razvan ar trebui sa stii acest lucru si din punctul de vedere SEO). Recomand sincer mutarea in .RO si mai exact in .bacau.ro avand in vedere ca cei ce acceseaza site-ul sunt chiar din Bacau iar viteza este totul.

  Nu ai sa obtii niciodata un ping sub 10ms pana la orice server din .usa

  Anyway, succes la mutat

 2. Nu, nu e firma aia. E Hostway. Cat despre gazduire in Bacau, nu stiu cine mi-ar putea oferi CPanel (si) cu Fantastico. Eu pentru site-urile mele lucrez cu o firma mai mica, de undeva din celalalt capat al tarii, care are servere in SUA si are un serviciu de suport excelent. Baietii sunt rabdatori, de multe ori i-am tracasat din vina mea, dar nu au spus nimic, au fost politicosi tot timpul. Cand au fost atacuri DOS m-au instiintat, mi-au spus ca se lucreaza si in cateva ore maxim s-a rezolvat.
  Rezultatul? I-am recomandat la toti care cautau un serviciu de hosting ieftin si bun, am cumparat domenii prin ei, am cumparat hosting mi-am upgradat conturile.

 3. Eu imi tin blogul pe server in SUA. Se misca bine, nici o problema, dar nu as spune ca-s foarte incantat. E ieftin ca braga, de acord si traficul + spatiul este absolut imens, insa mai au si ei bube in cap. Serviciul tehnic insa e foarte bun.

  Totusi iti recomand sa discuti cu Claudiu de la claus.ro. Umbla zvonul prin targ ca e cel mai bun si fiabil din Romania. Habar n-am, asa se zice!

 4. Din ceea ce stiu eu cei de la HOSTWAY au serverele lor colocate la ETP unde de altfel majoritatea celor din Romania le au gazduite.

  Ca si gazduire la Bacau ati putea proceda astfel :
  1. Server tinut direct la un ISP din Bacau (RDS, UPC,Airbites)
  2. Gazduire web de catre una din firmele ce au gazduire in Bacau . Pe moment cunosc doar 2. Euromed (www.e-portal.ro) si Sky Net http://www.alfahost.ro/ .

  Ambele sunt pe RDS cu backup pe alta retea din ceea ce stiu eu. La suportul tehnic Sky Net este mai bun si la ei ai si CPANEL (nu stiu de fantastico). La Euromed nu stiu.

  Nu te uita cum arata site-urile lor ci cere un cont de test sa te convingi. Sincer vezi in statistici cati vizitatori ai din Bacau si mai ales de pe ce Retele si decide pe urma unde sa gazduiesti site-ul. Si nu uita de SEO.