10 COMENTARII

 1. Am vazut si eu noul promo cu oamenii din tv Bacau nimic de zis bine realizat dar totusi lipseste ceva ceva ce in filmuletul mai vechi exista .Eu am o parere dar o pastrez ptr mine daca voi va dati seama chiar sunt curios.
  E de ajuns sa analizati fetele oamenilor din filmul vechi alfat tv si promoul tv Bacau iar restul……..

 2. Nu e vorba de o anumita relaxare de placere in ceea ce faci, oamenii mai si zimbesc sunt degajati ceea ce in promo nu se vede acest lucru iti da o stare de presiune de sec aici nu e nimeni vinovat nici cel care a filmat nici cel care a montat totul e ok dar sa neglijat acest detaliu care nu poate fi creat artificial,
  conteaza mult atmosfera unde lucrezi esti sub influenta acelei atmosfere

 3. In atentia CONTRASENS si a celorlalti colegi, indiferent de …culoare

  Cine citeste asta si e din presa – si nu numai – e invitat la meciul de fotbal… de fapt, minifotbal… Presa – Jandarmi de joi, ora 10 (da, dimineatza !!!), pe terenul sintetic de langa Sala Sporturilor (disco The Door), meci organizat de Jandarmerie cu ocazia zilei lor. Scuze celor neconvocati la lot din cauza vitezei cu care s-a organizat meciul, dar procesul de selectie este deschis pana la ora 10,30, adica inceputul reprizei a doua a meciului :)))) Orice ziarist care a mai batut mingea intr-un cadru cat de cat organizat si care poate limita proportiile scorului e binevenit. Nu se admit jucatori care au participat in Champions League sau Cupa UEFA.
  Este binevenit si Contrasensul :))), de la care asteptam o cronica blanda…indiferent de rezultatul meciului. Noi oricum jucam pentru spectacol, nu pentru puncte…

 4. Este un film de interior care dupa cum vezi apar oamenii din spatele sticlei eu nu l-am prezentat ca cel mai tare montaj. dar daca tu ai un asemena montaj care a aparut la o televiziune sa-l vedem . Nu ma supar si nu sar la gitul nimanui daca face o treaba mai buna pentru ca stiu sa apreciez un lucru cind e bine facut.