27 COMENTARII

 1. Da a fost frumos totul era altfel dupa 2004 totul a luat-o la vale din rau in rau si aici au avut mult de suferit oamenii de pe tehnic de aceea au disparut pe rind toti cei care erau buni vinovatii se stiu dar nu vor recunoaste niciodata, unii chiar au ajuns in functii de conducere si inca le merge cu aruncatul pe spinarea altuia pina pleaca toti si

 2. si bunica a trait vremurile ei si alfawc si strabunicu. Costi era un chior care nu prea avea “nici in clin nici un maneca” cu realitatea a plecat pe vas si bine ca a plecat ca a mai scapat Bacaul de un bou, poate scapam si de marele cameraman al bacaului … Curu cli.
  Alfawc, ce a fost si ce este?!
  Mai ales “ce este?” A FOST ASA DE BUNA DE AU FUGIT TOTI CUM SI UNDE AU MAI APUCAT, O TELEVIZIUNE DE CARE NICI ACUM NU STIU PREA MULTI DIN BACaU dupa 500 de ani de emisie, numai si numai de profesionisti in domeniu. alfa se diminuieaza in EXPERImentele POLITICE.
  stiu ca sunteti profesionisti ancat nu va mai suportati intre voi.
  Curu cli nu te mai zbate asa ca ai sa te scapi in pantaloni si o sa rada copii de tine cum stim bine ca au mai ras.

  he, he … si de Portocala o alta parasuta a Bacaului, cica “actor” (adica intre ghilimele).#
  Portocala, ti-a mai zis cineva vre-odata ca esti actor ?!
  NU, nu esti … si nimeni nu o s-ti zica …
  Imi pare rau sa-ti zic dar esti cel mai slab actor pe care l-am vazut vre-o-data, tu si Curu cli sunteti facuti unu pentru altu.
  Stiu ca dupa comment-ul asta o sa va explodeze venele dar eu aici am pus punct si va las sa va bateti ca “”pestele pe uscat”
  … e amuzant, nu?!
  Pa! 🙂

 3. Nu atiu cine e costi asta dar daca el a facut filmu de sus atunci handicapatu asta de o face pe englezoiu poate sa traga apa pe el.
  TU CE AI FACUT CA SA CRITICI PE ALTII BA HANDICAPATULE? LA CE TELEVIZIUNE AI FOST BA?
  DE CE NU TE TARASTI INAPOI SUB PIETROIU DE SUB CARE AI IESIT SI LASA-I PE AIA ALFABETIZATI SA SCRIE

  SI PS daca ai complexe de persecutie dute la aia legati de pat si nu mai plictisi lumea ba IMPOSTOR AMARAT

 4. oamenii astia care au scris aici au un trecut comun, niste clipe frumoase pe care le-au trait impreuna. TU CE AI IN SPATE AMARATULE? UN SUL DE HARTIE IGIENICA SA TE STERGI LA GURA.

  JEGURI CA TINE CARE UMPLU TOT CE E MAI SUS DECAT EI CU RAHAT AR MERITA SA FIE GASITI INTR-UN SANT CU GATU RUPT.

  REPLY – UNDE AI CITIT ASTA? PE PACHETUL DE TAMPOANE PE CARE L-AI FOLOSIT INAINTE SA DEBITEZI TAMPENIIILE DE MAI SUS?

 5. scuze oameni buni dar am vazut rosu in fata ochilor. ASTA E INSA SINGURUL LIMBAJ PE CARE IMPUTITII ASTIA CA EL IL PRICEP. ASTA A SUPT-O DE LA MASA.

  tratati-i la fel oameni buni. nu mai rabdati mizeriile lor.

  cand prinzi doi cani ca se f in c nu le citesti din KANT CI LE DAI UN SHUT IN OUA.

  BUN DESTUL REPLAYU?

 6. Costi a fost omul de la care am invatat o gramada de lucruri si singurul lucru de care imi pare rau e ca nu am avut ocazia sa stau langa el mai mult timp pentru ca aveai ce vedea la modul lui de lucru si la ideile lui. Aste e singurul lucru pe care il pot spune despre Costi.
  E un om de nota 10.